Aicina pabaidīties uz "Sinisters 2"

"Kinoblogeri", 17.08.2015., 16:17

Nedaudz pabaidīties, lai uzturētu sevī piesardzības garu un mācītos no citu pieļautajām kļūdām, nekad nenāk par ļaunu, tāpēc šausmu filmu ilglaicīgā un nerimstošā popularitāte nav grūti izskaidrojama.

Aicina pabaidīties uz "Sinisters 2"Holivuda mūs regulāri apgādā ar arvien jaunām šausmu filmām, no kurām veiksmīgākās, protams, tiek pārvērstas franšīzēs – šāds liktenis ir piemeklējis arī Skota Deriksona 2012. gada patīkamo žanra pārsteigumu "Sinister", kuram šogad ir sagaidāms tikpat baiss un neomulīgs turpinājums.

Izmeklējot noziegumus, jauns šerifs nonāk fermā, kur iepazīstas ar draudzīgu ģimeni - dvīņiem Zeku un Dilanu un viņu māti Kortniju, kuri aizbēguši no vardarbīgā tēva. Katra diena, kas pavadīta šajā mājā, var kļūt par pēdējo - tāpat, kā tas bijis ar visiem, kas šeit dzīvojuši pirms viņiem un nonākuši nežēlīgā dēmona Bagula redzeslokā… (youtu.be/mUunKwUJ1H8).

Seanss šoreiz būs īpaši bailīgs un neparasts – kopā ar šausmīgi pozitīvu emociju teātra spēli Psaiho.lv skatītājiem būs iespēja pārdzīvot un piedzīvot dažādas dīvainības un ēverģēlības, tāpēc lielākajiem bailuļiem droši vien labāk būtu palikt mājās, bet asāku izjūtu cienītājiem šis pasākums gan būs kā īsta medus maize! Neiztiksim, protams, arī bez ierastajiem konkursiem un citām aktivitātēm kopā ar mūsu pastāvīgo lieldraugu A/S "Aldaris", kā arī atbalstītājiem "Lieliska Dāvana" un "Coffee Inn", kuri parūpēsies par lieliskām konkursa balvām!

Ļoti gaidām jūs šī gada 19. augustā plkst. 19.20 k/t "Kino Citadele"!

Biļetes jau pieejamas: www.forumcinemas.lv/Websales/Show/225249/.

Facebook pasākums: www.facebook.com/events/131348860535930/.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


Войтирегистрация