Būs skatāma filma "Straight Outta Compton"

Kinofestivāls "Spektrs", 19.11.2015., 10:16

Tauta ir runājusi, un varenie spēki ir atbildējuši - pēc tam, kad filmas Facebook pasākums pārspēja jebkādas apmeklējuma prognozes, filmas izrādīšana bija tikai laika jautājums!

"Straight Outta Compton"Tādēļ šī gada 23. novembrī aicinām uz k/t "Kino Citadele", kur, pateicoties "Uz Kino", ekskluzīvā seansā skatīsimies vienu no gada skaļākajām, aprunātākajām un pat kritiķu novērtētākajām filmām - biogrāfisko drāmu "Straight Outta Compton" par leģendāro repa supergrupu "N.W.A.".

80-to gadu beigas, Komptona, Kalifornija. Pieci melnādaini jaunieši cenšas izrauties no skarbās ielu vides, savu neapmierinātību un sāpi izliekot mūzikā. Viņu vārdi - Ice Cube, Dr. Dre, Easy-E, DJ Yella un M.C. Ren - drīzumā kļūs par hiphopa ikonām, bet grupas ceļš uz panākumiem ir grūtībām, ciešanām, sāpēm un ložu čaulām klāts… Filmā redzēsim arī tādas hiphopa leģendas kā Snoop Dogg, Tupac Shakur un Suge Knight.

Filmas veidotāji strādāja kā vienota ģimene - Ice Cube lomu filmā atveido viņa dēls, O’Shea Jackson Jr., filmēšana notika Komptonas ielās, bet tās režisors F. Gary Gray savulaik uzņēma arī vienu no ievērojamākajiem Ice Cube videoklipiem dziesmai "It Was a Good Day". Visbeidzot, tieši šī filma iedvesmoja Dr. Dre ierakstīt jaunu un savu pēdējo albumu pēc 16 gadu pārtraukuma - "Compton: A Soundtrack" noteikti jau ir jūsu ikdienas playlist’ē!

Ļoti gaidām ciemos visus žanra cienītājus un ne tikai, kuri jau sasnieguši 16 gadu vecumu! Biļetes: www.forumcinemas.lv/Websales/Show/230862/.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация