Džeimss Bonds misijā "Spektrs"

"Kinoblogeri", 07.10.2015., 10:16

Jau novembrī būs skatāmi jaunie Bonda piedzīvojumi filmā "Spektrs".

Džeimss Bonds misijā "Spektrs"2015. gads ir kino spiegu gads – par to jau ir runāts ne vienu reizi vien. Kā nekā, šogad jau esam tikušies gan ar labi zināmiem un iemīļotiem spiegu varoņiem ("Mission Impossible: Rogue Nation"), gan iepazinuši jaunus ("Spy", "Kingsman: The Secret Service"), gan atcerējušies par labi aizmirstiem veciem ("The Man from U.N.C.L.E."). Bet tas viss neko daudz nenozīmētu, ja mūs gada beigās negaidītu visu spiegu spiegs – Džeimss Bonds ar filmu "Spectre", kas kalpos kā fantastiska spiegu gada kulminācija. (Stīvena Spīlberga "Bridge of Spies" vēl sekos kā saldēdiens visizturīgākajiem.) Pēc lieliskā "Skyfall", kas satricināja Bonda pasauli, ieviešot tajā diezgan ievērojamas pārmaiņas, skatīsimies, ar kādām nepatikšanām Džeimsam būs jātiek galā šoreiz:

Šifrēta ziņa no nepazīstama avota izved Bondu uz draudīgas kriminālās organizācijas "Spektrs" pēdām. Kamēr M visiem spēkiem cenšas glābt britu slepeno izlūkdienestu no likvidēšanas, Bonds soli pa solim pietuvojas briesmīgam noslēpumam, ko slēpj "Spektrs". Filmas treileris: youtu.be/z4UDNzXD3qA.

Pēc nelielas stīvēšanās Sems Mendess tomēr nolēma atgriezties režisora krēslā uz vēl vienu "bondiādes" filmu, vēlreiz sadarbojoties ar Danielu Kregu, kuram šī būs ceturtā filma leģendārā spiega lomā (pēc "Spectre" Mendess šo rūpalu metīšot pie malas, bet Kregs gan esot gatavs vēl turpināt). Tāpat mūs gaida atkalsatikšanās ar vairākiem iepriekšējā filmā iepazītiem tēliem un to atveidotājiem – uz "Spectre" ir atgriezušies Reifs Fainss, Naomi Harisa un Bens Višovs. Gods atveidot Bonda dāmas šoreiz ir kritis burvīgajām eiropietēm – Leai Seidū un Monikai Belluči. Galvenā ļaundara lomā redzēsim riebekļu atveidošanas ekspertu – Kristofu Valcu, par kura atveidotā tēla identitāti fani strīdas jau kopš brīža, kad viņa dalība filmā tika apstiprināta.

Jaunākos Bonda piedzīvojumus baudīsim kopā ar mūsu pastāvīgo lieldraugu, A/S "Aldaris", kā arī "Lieliska Dāvana" un "Coffee Inn", kuri parūpēsies par lieliskām konkursa balvām. Ļoti gaidām 6. novembrī plkst. 18.50 k/t "Kino Citadele"!

Biļetes jau pieejamas: www.forumcinemas.lv/Websales/Show/229408/.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


Войтирегистрация