Filmas "Misija Sibīrija 2014. Krasnojarska" pirmizrāde

Linda Kalniņa, 11.06.2015., 11:35

Latvijas Jaunatnes padome (LJP) sadarbībā ar Lietuvas vēstniecību Latvijā un Okupācijas muzeju 11.jūnijā, plkst. 17.00, Okupācijas muzejā, Raiņa bulvārī 7 aicina uz dokumentālās filmas "Misija Sibīrija 2014. Krasnojarska" pirmizrādi.

"Misija Sibīrija"Pirms filmas būs iespēja tikties ar ekspedīcijas dalībniekiem un filmas režisori. Ieeja pasākumā ir bezmaksas.

"Misija Sibīrija" ir jaunatnes pilsoniskās un patriotiskās audzināšanas projekts, kurā jauniešu ekspedīcijas no Lietuvas dodas sakopt Sibīrijā novārtā atstātos izsūtīto un politiski ieslodzīto lietuviešu kapus, kā arī satiekas ar lietuviešiem, kas tur joprojām dzīvo. Redzēto un piedzīvoto jaunieši fotografē, filmē un veido video stāstus, lai ar tiem iepazīstinātu plašāku sabiedrību gan Lietuvā, gan ārpus tās.

Šogad, atzīmējot projekta 10.gadadienu un Baltijas valstu neatkarības 25. gadadienu, pirmo reizi ekspedīcijā piedalīsies arī viens jaunietis no Latvijas un Igaunijas. No 17.jūlija līdz 1.augustam, 16 atlasi izturējušie jaunieši dosies ekspedīcijā uz Sibīriju, Tomskas apgabalu. No Latvijas ekspedīcijā piedalīsies Rasa Dace Ķiesnere. Latvijas jauniešu līdzdalību projektā koordinē LJP. Projektu "Misija Sibīrija 2015″ īsteno nodibinājums "Jauniems".

Plašāka informācija par projektu: 2014.misijasibiras.lt/about-the-project.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


Войтирегистрация