Kino kultūras un atpūtas centrā "Imanta" oktobrī

Ilona Brūvere, 16.10.2011., 09:39

Rīgas Kultūras iestāžu apvienība piedāvā Imantas mikrorajona iedzīvotājiem un rīdziniekiem kino zāli "Imantā", lai izklaidējošu filmu programmu uz lielā ekrāna varētu noskatīties ne tikai pilsētas centrā, bet arī priekšpilsētās.

Kultūras centrs savā filmu programmā koncentrējas uz fantastikas un komēdijas žanru.

Pērtiķu planēta

Oktobra sākumā "Imanta" savā kino zālē izrādīja Marka Votersa komēdiju "Propera kunga pingvīni", šosvētdien 16. oktobrī 15.00 Imantas iedzīvotāji varēs noskatīties "Pērtiķu planētas nākotne". Vils Rodmens strādā pie zālēm pret Alcheimera slimību, veicot zāļu iedarbības izpēti uz pērtiķiem. Viņa pirmais eksperimenta objekts ir pērtiķis Cēzars. Zāles ģenētiski izmaina viņa intelektu, radot jaunu dzīvnieku sugu, kuru prāta spējas līdzinās cilvēka intelektam.

23. oktobrī 15.00 grāvējs "Kovboji un citplanētieši". Asa sižeta piedzīvojumu filma ar Harisona Forda un Stīvena Spīlberga piedalīšanos, kur mežonīgie rietumi sastapsies ar vēl nepieredzētu pretspēku. Filmas sižets risinās 1873. gadā. Arizonā. Svešinieks, kas neatceras, kas ar viņu noticis pagātnē, ierodas kādā nelielā pilsētiņā un neatceras, kas ar viņu noticis pagātnē. Viņam ap roku ir noslēpumaina aproce - vienīgā norāde uz viņa neparasto pagātni. Svešinieks atklāj, ka šejienieši nav no viesmīlīgākajiem. Katru viņu soli nosaka pulkvedis Dolarhaids un viņa stingrā dūre. Ikviens šeit dzīvo bailēs.

30. oktobrī Imantas kino zālē izrādīs komēdiju "Sliktā skolotāja". Skolotājas vienīgais sapnis ir – apprecēties ar miljonāru un triekt skolu ratā. Taču bagātais līgavainis atsakās viņu precēt un Elizabetei nākas atgriezties skolā, lai nopelnītu iztiku.

Biļetes:  

  • Pieaugušajiem Ls 1,50
  • Bērniem no 5 līdz 12 gadiem Ls 1,20
  • Bērniem līdz 5 gadiem  ieeja brīva

0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Szia, meg akartam tudni az árát.

MasonSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyBrock

Theme site super 000*** hc.lv

fbHphOOPNU


Войтирегистрация