Aicina kļūt par "Kriminālās ekselences fonda" līdzdalībnieku

Edgars Ražinskis, 28.10.2015., 08:59

"Piens Fest" īsfilmu radošā komanda aicina kļūt par topošās pilnmetrāžas filmas "Kriminālās ekselences fonds" līdzdalībnieku, atbalstītāju un daļu no komandas, sniedzot savu ieguldījumu ar kolektīvā finansējuma portāla Projektu banka starpniecību.

Aicina kļūt par "Kriminālās ekselences fonda" līdzdalībniekuLai turpinātos filmēšana, līdz 18. novembrim ir jāsavāc 10 000 eiro finansiālais atbalsts, no kura šobrīd, pateicoties atbalstītājiem, ir sarūpēta jau trešdaļa.

Jau no vasaras vidus Rīgas ielās, pagalmos un interjeros, kas pielāgoti deviņdesmito gadu estētikai, kā arī citās Latvijas pilsētās top jau popularitāti iemantojušo "Piens Fest" īsfilmu radošās komandas jaunā pilnmetrāžas filma "Kriminālās ekselences fonds". Filma pārstāvēs Latvijā ne tik bieži sastopamo kriminālkomēdijas žanru - vieglu, labsirdīgu un humoristisku. Ideja par to radusies režisoram Oskaram Rupenheitam, kurš jau iepriekš skatītājus priecējis ar īsfilmām "Olimpiskie zēni un trenere", "Musketieri, tubists & Bumbulītis", "Polka balles kurpēs" u.c.

Kinoprojekta "Spektrs" līdzdibinātājs un filmas atbalstītājs Sergejs Timoņins par to saka: "Filmas par pusaudžu sarežģījumiem, černuhu un vagoniem uz Sibīriju ir foršas, bet kā būtu ar vienu riktīgi sulīgu kriminālo komēdiju "Oušena banda", "Amerikāņu afēras" un "Nelabojamo blēžu" stilā? Filma "Kriminālās ekselences fonds" ir šo tradīciju labākais turpinātājs!, un skatītāji to nešaubīgi novērtēs!"

"Kriminālās ekselences fonda" veidotājiem šobrīd aiz muguras ir 3 filmēšanas mēneši 11 dažādās lokācijās, iesaistot 252 cilvēkus, izmantojot 5 antīkus auto un vienu ieroci. Radošā komanda saka lielu paldies tiem, kuri jau ir noticējuši filmas idejai un devuši savu ieguldījumu tās tapšanā. Savukārt aktieru komandai ar "Projektu bankas" starpniecību pievienojušies jau trīs aktieri, bet noteikti ir vajadzīgi vēl.Līdz 18. novembrim aicinām visus kino gardēžus, labvēļus un vienkārsi labus cilvēkus atbalstīt filmu, iegūstot pretim dažādus labumus - pirmizrādes biļetes, ekskluzīvus T-kreklus, feinas cameo lomas filmā un daudz ko citu!

Savu ieguldījumu filmas tapšanā iespējams veikt platformā ProjektuBanka.lv: projektubanka.lv/projects/kriminalas-ekselences-fonds. Vairāk par "Con-Men", filmas ideju un ieguldījuma veikšanu iespējams uzzināt projekta atraktīvajā pieteikuma video, kuru veidojis talantīgais ilustrators Harijs Grundmanis un animators Mārcis Loķis: youtu.be/16JIZrzqO_s.

Filmas "Kriminālās ekselences fonds" pirmizrāde ir gaidāma 2016. gada rudenī. 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация