"Kriminālās ekselences fonds"

Dace Mone, 17.07.2015., 13:43

"Piens" īsfilmu veidotāji uzsāk darbu pie pilnmetrāžas filmas "Kriminālās ekselences fonds".

"Kriminālās ekselences fonds"Kurš gan nav redzējis vismaz kādu (bet, ja tiešām nav, tad mudīgi skatīties ) no "Piens" īsfilmām? Tās sākās kā īsfilmu eksperimenti pašu priekam, pārauga daudz vērienīgākā un tautā iemīļotā projektā, kur katra nākamā īsfilma tika gaidīta ar nepacietību - "Olimpiskie Zēni un Trenere", "Musketieri, Tubists & Bumbulītis", "Polka balles kurpēs" un citas kopumā ir skatītas vairāk kā 600 000 reižu! Tapēc nav pārsteigums, ka to veidotāji režisora Oskara Rupenheita vadībā ķeras klāt pie pilnmetrāžas filmas - "Kriminālās ekselences fonds".

Filma pārstāvēs Latvijā ne tik bieži redzamo kriminālkomēdijas žanru - vieglu, labsirdīgu un pilnu ar humoru:

Divi draugi, Imants un Harijs, viens - ne pārāk veiksmīgs televīzijas scenāriju autors, bet otrs caurkritis aktieris, nesagaidot pusmūža krīzi nolemj krasi mainīt savu dzīvi un kļūt par… krāpniekiem! Un nevis vienkārši blēžiem, bet gan izsmalcinātiem, tautā mīlētiem afēristiem, par kuriem klīdīs leģendas...

Sižetiski tā nebūs saistīta ar "Piens" īsfilmām, bet saglabās to vizuālajo stilistiku, humoru un šarmu. Iepriekšējo īsfilmu apkopojums:

Ieskats topošās filmas audiovizuālajā stilistikā, par pamatu ņemot ainas no "Piens" īsfilmām - youtu.be/RT9mJ_VTLC8.

Pirmo reizi Latvijas kino vēsturē skatītājiem būs iespēja ne tikai detalizēti sekot līdzi visiem filmas posmiem, bet arī pilntiesīgi piedalīties tās tapšanā - tādēļ platformā ir uzsākts kolektīvā ieguldījuma projekts, kurā katrs varēs ne tikai atbalstīt filmas tapšanu, bet arī saņemt par to vērtīgu un un pienācīgu labumu, no vārda filmas titros un biļetēm uz pirmizrādi līdz pat lomai filmā! Kļūsti par daļu filmas komandas jau tagad:

Filmas veidotāju mājas lapa: projektubanka.lv/projects/kriminalas-ekselences-fonds.

Filmas uzņemšana norisināsies šī gada vasarā un rudenī, un tās pirmizrāde paredzēta nākamā gada aprīlī.

Sekojiet filmas veidošanas gaitām tās sociālo tīklu profilos: www.facebook.com/kriminalasekslencesfonds/, twitter.com/Kef_Filma, www.draugiem.lv/keffilma/.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


Войтирегистрация