Džona Kārpentera 1982. gada kulta klasika "Radījums"

"Kinoblogeri", 26.11.2015., 13:29

Piektdien, 27. novembrī, k/t "Kino Citadele" plkst. 21.00 rādīs Džona Kārpentera 1982. gada kulta klasiku "Radījums", bet pirms tam, plkst. 18.30 filma "Saldumus vai dzīvību".

"Radījums"Mēs esam nākuši, lai spārdītu pakaļas un kožļātu gumiju, bet mums ir beigusies kožļājamā gumija… Sekojot mūsu mīļāko kinofestivālu piemēram, vēlamies turpināt skatīties paši un piedāvāt jums klasiku uz lielā ekrāna, un kas gan tumšā, aukstā, drēgnā un vēlā novembra vakarā var būt labāks par Džona Kārpentera labāko filmu "Radījums" (The Thing) uz lielā ekrāna?

Turklāt šis būs vienīgais kinofestivāla "Spektrs" seanss ar pilnvērtīgu prezentāciju - no Kinoblogeri.lv redaktora un bloga KinoKults.lv autora Sergeja Timoņina un režisora/scenāriju autora/kinomāna Roberta Kuļenko! Kā arī īpašs konkurss, balvas, Kāpentera filmu treileri uz lielā ekrāna un citi labumi - pasākums, kuru nedrīkst laist garām nekādā gadījumā!

Par "The Thing" vispār nekas nav jāstāsta, bet tomēr - spēcīgā Kārpentera režija, izcilie specefektu guru Roba Botina praktiskie efekti un Enio Morikones mūzika padara šo par vienu no visu laiku spraigākajām filmām. "Radījumam" šogad aprit 33 gadi, bet spriedze, atmosfēra un specefekti joprojām paliek nepārspēti!

Biļetes var iegādāties: www.forumcinemas.lv/Event/301757/.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


Войтирегистрация