"Kurjers: Pilna jauda"

Sergejs Timoņins, 09.09.2015., 11:37

Šī gada 10. septembrī plkst. 19.20 k/t "Kino Citadele" notiks "Kinoblogeri piedāvā" īpašais pirmizrādes seanss jaunākajam "Kurjera" franšīzes papildinājumam - "Kurjers: Pilna jauda".

"Kurjers: Pilna jauda"Nekas nav mūžīgs – arī Džeisons Stethems tāds nav. Nē, nē, lūdzu, nepārprotiet un nesatraucieties – ar Džeisonu viss ir kārtībā, bet savas "Kurjera" dienas šis aktieris ir atstājis sev aiz muguras. Tas gan nebūt nenozīmē, ka līdz ar to beigas ir pienākušas pašai franšīzei. No Stethema atstātā mantojuma ēnas nebūs viegli tikt vaļā, bet centīsimies, noskaidrojot, vai šajā stāstā "ir dzīvība" arī bez harizmātiskā britu izsitēja:

Tēvs apciemo Frenku Francijas dienvidos, bet nevainojama nedēļas nogale ģimenes lokā izvēršas spriedzē un notikumā ar pakaļdzīšanos. Neatvairāmā blondīne Anna un trīs viņas kompanjones Frenku pret paša gribu ievelk grandiozā bankas aplaupīšanā. Slidenajā pasākumā iesaistīts arī vietējās krievu mafijas krusttēvs un vairāki citi noziedznieku grupējumi. Plāns draud izgāzties, Frenks un viņa tēvs aci pret aco sastop nāvi. Lai izkļūtu no bezcerīgās situācijas un glābtu tēvu, kas nav neko nodarījis, kurjers ieslēdz augšējo pārvadu un pārsniedz ne vien atļauto, bet arī prātam aptveramo ātrumu.

Filmas treileris: youtu.be/12nMo44JnAk.

Edam Skreinam ticis diezgan nepateicīgs uzdevums, bet viņu var mierināt fakts, ka viņš nav ne pirmais, ne arī pēdējais aktieris, kas nonācis šādā situācijā – kā nekā, skatāmies jau kuro Džeimsa Bonda un Hanibāla Lektera interpretāciju un atzīstam par gana labām. "Kurjers: Pilna jauda" būs patīkami-eksotisks grāvējs no vienmēr savdabīgā Luka Besona – šo kombināciju varam jau dēvēt par atsevišķu žanru. Automašīnu triku un Vidusjūras glamūra ziņā šī daļa turklāt ne tikai neatpaliek, bet arī pārspēj visas Stethema daļas!

Jaunāko "Kurjeru" vērtēsim kopā ar mūsu pastāvīgo lieldraugu A/S "Aldaris", kā arī atbalstītājiem "Lieliska Dāvana" un "Coffee Inn", kuri parūpēsies par lieliskām konkursa balvām. Ļoti gaidām jūs šī gada 10. septembrī plkst. 19.20 k/t "Kino Citadele" 3. auditorijā!

Biļetes jau pieejamas: www.forumcinemas.lv/Websales/Show/226617/.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


Войтирегистрация