"Nogalināt Bilu" īpašais pasākums

Sergejs Timoņins, 18.06.2015., 07:06

Šī gada 27. jūnijā Kinoblogeri piedāvā vēlreiz uz lielā ekrāna noskatīties un izbaudīt leģendārā kinorežisora Kventina Tarantino ne mazāk leģendāro diloģiju "Nogalināt Bilu" pavisam īpašā pasākumā k/t "Kino Citadele".

"Nogalināt Bilu"Šis ir Kventina Tarantino gads - tāpat kā jebkurš, kurā iznāk viņa jaunā filma! "Rezervuāra suņus" mēs citējam no galvas, "Lubene" nesen svinēja savu 20 gadu jubileju, "Death Proof" mēs labāk aizmirstu, bet "Jackie Brown" vēl nav pienācis laiks… kas atstāj mūs ar vienīgo loģisko izvēli - tiekamies uz unikālu, izcilu un vēl nebijušu pasākumu, lai vēlreiz noskatītos abas "Kill Bill" daļas jeb Kinoblogeri piedāvā "Kill Bill: The Whole Bloody Affair"!

Seansa treileris: youtu.be/ZC1cGkw4z3w.

Kā vēsta sena Klingonu paruna, tad atriebību vislabāk ir pasniegt aukstu, taču mūsu pasākumā viss būs karstāks par karstu - prezentācija no vislatvijas Tarantinofīla Sergeja @moosatov Musatova, konkurss par Tarantino filmām un to pasauli, izcils Harija plakāts, kuru iespējams arī iepriekšpasūtīt, saprātīga pauze starp filmām un lieliski pavadīts vakars, un tas viss tikai par 9,90eur vai pat lētāk ("Red Apple" cigaretes un "Big Cahuna" burgers cenā neietilpst).

Ja šī lieta aizies, skatīsimies arī citu klasiku uz lielā ekrāna, tapēc nevilcinieties un atzīmējiet kalendārā sestdienu, 27. jūniju, kad gaidam jūs k/t "Kino Citadele" plkst. 18.30.

Biļetes jau pieejamas: www.forumcinemas.lv/Websales/Show/221917/.

Atzīmējamies Facebook pasākumā: www.facebook.com/events/570578446413206/.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


Войтирегистрация