Giljermo del Toro gotiskās romances "Purpura smaile" pirmizrāde

"Kinoblogeri", 07.10.2015., 08:22

"Pāna labirinta" režisors aicina uz baisu un noslēpumiem apvītu stāstu.

"Purpura smaile"Nāciet laicīgi, jo pirms seansa k/t vestibilā tiks pasniegti dzērieni no "Absolut", būs muzikāla performance un iespēja piedalīties baisā fotosesijā! "Dress code" - purpura/melns.

Rudens tumšie novakari, šķiet, nevainojami piestāv Giljermo del Toro jaunākajam veikumam "Crimson Peak" – gotiskai romancei ar šausmu stāstu iezīmēm. Līdz šim del Toro vairāk bija ļāvis vaļu savai jestrākajai pusei, piedāvājot krāšņas un visnotaļ amizantas izklaides, "piešaujot" nedaudz sava unikālā asumiņa ("Hellboy") vai vienkārši atlaižot visas bremzes un ārdoties uz nebēdu ("Pacific Rim"). Tikmēr viņa spāņu valodā veidotās filmas bija drūmākas un krietni šaušalīgākas. Ar "Crimson Peak" del Toro ir sasniedzis sava veida vidusceļu – "Purpura smaile" ir veidota ar visiem Holivudas "pričendāļiem", bet tematiskā un atmosfēriskā ziņā filma esot krietni tuvāka viņa baisajām filmām spāņu valodā.

Jaunā rakstniece Edīte Kušinga pēc kāzām dodas līdzi savam vīram uz viņa dzimto namu. Drīz atklājas, ka purpura krāsas kalnā stāvošais simtgadīgais nams glabā šaušalīgus noslēpumus. Vai viņai izdosies atklāt patiesību šajā kaislību un tumsas, mistēriju un neprāta mājoklī? Filmas treileris: youtu.be/-Hdt2GYfcR4.

Lai palīdzētu īstenot savu gotisko vīziju, del Toro ir sapulcinājis iespaidīgu aktieru komandu. Galvenajā lomā būs redzama Mia Vašikovska ("Alice in Wonderland", "The Kids Are All Right"), kurai šis nebūs pirmais mēģinājums tikt galā ar pagājušo gadsimtu sociālajām normām un aizspriedumiem – Vašikovska ir filmējusies tādu zināmu darbu kā "Džeina Eira" un "Bovarī kundze" ekranizējumos, bet šoreiz ir tikusi pie iespējas pati atveidot rakstnieci. Tāpat filmā redzēsim vienu no šībrīža talantīgākajām britu zvaigznēm, meiteņu (un ne tikai) elku Tomu Hidlstonu ("Thor", "The Avengers"), kā arī jau otro "Kinoblogeri piedāvā" seansu pēc kārtas tiksimies ar vienmēr lielisko Džesiku Časteinu ("Zero Dark Thirty", "The Help"), kura jau reiz izbaudīja šausmas del Toro gaumē, piedaloties viņa producētajā "Mama".

Tā kā padrebināties vieglās bailēs reizi pa reizei nenāk par ļaunu, tad šoreiz seansā jūs sagaidīs īpaši šaušalīga baisās mājas atmosfēra, kādas līdz šim "Kinoblogeri piedāvā" seansos vēl nav bijis. Pārvarēt bailes palīdzēs gardi dzērieni no "Absolut", un, protams, konkursi un citas aktivitātes kopā ar "Lieliska Dāvana" un "Coffee Inn". Ļoti gaidām jūs šī gada 14. oktobrī 18.30 k/t Kino Citadele 2. auditorijā!

Biļetes jau pieejamas: www.forumcinemas.lv/Websales/Show/229287/.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem


Войтирегистрация