"Sharknado 3: Svētie bambāļi" pirmizrāde

Sergejs Timoņins, 23.07.2015., 08:34

Šī gada 23. jūlijā, plkst. 19.40 k/t "Kino Citadele" notiks "Kinoblogeri piedāvā" organizētā kulta seriāla "Sharknado" jaunākās filmas - "Sharknado 3: Svētie bambāļi" pirmizrāde vienīgais oficiālais filmas seanss Ziemeļeiropā.

"Sharknado 3: Svētie bambāļi" pirmizrādeJa skatamies pēc sociālo mediju aktivitātes, tad "Sharknado" ir pilntiesīgs fenomens ne tikai dzimtenē, bet arī Latvijā - kurš nav redzējis, tas vismaz ir dzirdējis! Bet skatīties to katram savās mājās, tvītojot paralēli smieklu spazmām, tomēr nav lieta - tieši tapēc gribam sapulcēties kopā ar visiem jums, lai neprātīgi-histēriskās jautrības un pozitīvu smieklu atmosfērā pilntiesīgi izbaudītu to tā, kā tā to ir pelnījusi! Bet tvītot varēs - kurā gan vēl filmā, ja ne šajā, un arī mirkļbirka #svētiebambāļi nav izdomāta tāpat vien!

Kad Fins (Jans Zīrings) un Eiprila (Tera Rīda) dodas vasaras atvaļinājumā uz Floridu, stiprie vēji un lietus atnes Šarknado arī uz turieni, pilnībā iznīcinot Floridas štatu. Šarknado posta visu un dodas taisnā ceļā uz demokrātijas citadeli Vašingtonu, kur ASV prezidentam (Deivids Hasselhofs) ir īpašs uzdevums tieši Finam un Eiprilai – glābt pilsētu un visu pasauli no Šarknado vēl vienu reizi… (filmas treileris: youtu.be/n1FWEUQCcJI).

Lai atvestu jums filmu, mēs devāmies uz elles filiāli zemes virsū - studijas "Asylum" stendu Kannu kinotirgū, kur vienā stūrī ķēdes, straponi un citi "S&M" elementi, otrā guļ pilnīgi pārdzēries Deivids Hasselhofs (arī filmā), bet aiz pārrunu telpas sienas manāms siluets, kurš aizdomīgi atgādina Nikolasu Keidžu (nav apstiprināts, bet noliegts arī ne). Taču šādas briesmas mūs nebiedē - tomēr esam redzējuši visus "Transformerus" (dažus pat vairākkārt) - un, izcīnījuši savu vietu šajā briesmu midzenī, izcīnījām arī tiesības rādīt filmu jums. Tikai vienā ekskluzīvā seansā, k/t "Kino Citadele", uzreiz pēc pirmizrādes "SyFy channel".

Biļetes jau pieejamas: www.forumcinemas.lv/Websales/Show/223108/.

Facebook pasākums: www.facebook.com/events/436109246591258/.

Sīkāk par pasākumu varat uzzināt www.kinoblogeri.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


Войтирегистрация