"Sicario: Narkokarš"

Sergejs Timoņins, 16.09.2015., 08:39

Šī gada 17. septembrī plkst. 18.20 k/t "Kino Citadele" notiks "Kinoblogeri piedāvā" īpašais pirmizrādes seanss Denī Vilnēva jaunākajam trillerim "Sicario: Narkokarš".

"Sicario: Narkokarš"To, ka joki šeit būs mazi, apliecina jau pats filmas nosaukums – vārds sicario Meksikā apzīmē algoto slepkavu. Nebūs melots, ja teiksim, ka trillerim par narkotiku karteļiem Meksikā šāds nosaukums vairāk nekā piestāv. Tādu patiešām lielisku filmu, kas atspoguļotu cīņu pret narkotiku sērgas izplatību, lūkojoties uz to no biznesa puses, nemaz tik daudz nav, tāpēc ceram, ka "Sicario" spēs pievienoties šim visnotaļ ekskluzīvajam klubiņam, kurā tā varēs biedroties ar tādām žanra klasiskām kā Stīvena Soderberga (Stīven, mums tevis pietrūkst!) "Traffic".

Pēc brutālas operācijas ideālistiska FIB aģente Keita (Emīlija Blanta) tiek pievienota elitārai, bet slepenai vienībai, kuras uzdevums ir iznīcināt Meksikas narkokarteli reizi pār visām reizēm. Nonākusi vienībā, kuru vada harizmātiskais Mets (Džošs Brolins) un noslēpumainais Alehandro (Benisio del Toro), Keita saprot, ka nekas nav tā, kā izskatās, un uzticēties nedrīkst nevienam (treileris: youtu.be/L8yliE9t-JA).

"Sicario" ir talantīgā kanādiešu režisora Denī Vilnēva ("Prisoners", "Enemy") jaunākais veikums, kurā viņš atkal šķetina kādu jaunu, tumšu, bet ārkārtīgi fascinējošu dzīves un pasaules nostūri. Ja savā pēdējā filmā - "Enemy" - viņš rakņājās pa cilvēka prātu, tad tagad pienācis laiks pasaulīgākām, bet tāpēc ne mazāk svarīgākām tēmām. Talkā viņš sev ir aicinājis lieliskus aktierus – burvīgo Emīliju Blantu ("Looper", "The Adjustment Bureau"), kura ar neseno "Edge of Tomorrow" pierādīja, ka māk kauties un šaudīties ne sliktāk (un pat labāk) par Tomu Krūzu, kā arī žanra veterānus Benīsio Del Toro, kurš šāda tipa filmās jūtas kā zivs ūdenī (atgādināsim, ka viņš saņēma Oskara balvu par darbu jau iepriekš minētājā "Traffic"), un Džošu Brolinu ("No Country for Old Men", "True Grit").

Filmu, kas savu pirmizrādi piedzīvoja Kannu kinofestivālā, kur tā izpelnījās cildinošas atsauksmes, skatīsimies kopā ar mūsu pastāvīgo lieldraugu A/S "Aldaris", kā arī atbalstītājiem "Lieliska Dāvana" un "Coffee Inn", kuri parūpēsies par lieliskām konkursa balvām!

Biļetes jau pieejamas: www.forumcinemas.lv/Websales/Show/226875/.

Facebook pasākums: www.facebook.com/events/1504699493155586/.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


Войтирегистрация