Izdzīvošanas trilleris "Sniegāju gūstekņi" kino "Citadele" no 17. februāra

Dāvis Landorfs, 02.02.2012., 10:37

Holivudas zvaigzne Laiems Nīsons pēc lidmašīnas avārijas nokļūst Aļaskas ledājos, tomēr mežonīgais klimats nebūs lielākās briesmas viņa ceļā.

Laiems Nīsons

Februāra vidū, pašā ziemas spelgonī, savu pirmizrādi Latvijā piedzīvos kāda gadalaikam ļoti piemērota filma - ambiciozā action režisora Džo Karnahena izdzīvošanas trilleris "Sniegāju gūstekņi".

Džeka Londona stāstu garā ieturētā filma vēsta par notikumiem pēc tam, kad kādas naftas ieguvēju grupas lidmašīna avarē Aļaskas vidienē. Atrodoties simtiem kilometru no mājām, izdzīvojušajiem jācīnas ar smagajiem ievainojumiem un arktiskajiem laika apstākļiem, meklējot ceļu atpakaļ pie civilizācijas.

Tomer drīz vien izrādās, ka necilvēcīgais klimats nav lielākās briesmas, ar kurām nāksies saskarties. Netālu no dzīvi palikušajiem klejo asinskāru vilku bars, kuri nepavisam nav noskaņoti palaist garām pēkšņo medījumu. Sākas nāvīga cīņa, kurā cilvēki ir bruņoti tikai ar gribasspēku, viltību un vēlmi nokļūt atpakaļ mājās.

Laiems Nīsons

Izdzīvojušos cīņā pret vilkiem ved viņu vadonis, kuru atveido īru aktieris Laiems Nīsons. Ja savulaik viņš jau filmējies kino par gada aukstāko laiku (Latvijā tik iemīļotajā komēdijā par Ziemassvētkiem"Tāda ir mīlestība"), tad tagad ziemas lietas ņēmis pavisam nopietni. Jāatzīmē, ka pēdējā laikā Nīsons liek uzsvaru uz dalību tieši asa sižeta filmās ("Betmens:Sākums", "Nolaupītā"). Savulaik vairākas reizes nominēts "Oskara" un "Zelta globusa" balvām, viņš šobrīd tiek uzskatīts par vienu no pieprasītākajiem vārdiem Holivudā.

Filmu "Sniegāju gūstekņi" skatieties kino "Citadele" no šā gada 17. Februāra. Filmu Latvijas skatītājiem piedāvā filmu aģentūra "GpiCinema".


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Szia, meg akartam tudni az árát.

MasonSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyBrock

Theme site super 000*** hc.lv

fbHphOOPNU


Войтирегистрация