"Terminators: Genisys"

Sergejs Timoņins, 07.07.2015., 10:24

Vairāk kā 30 gadus pēc pirmās parādīšanās kiborga-slepkavas lomā Arnolds Švarcenegers atgriežas pie savas ikoniskākās lomas svaigajā filmā "Terminators: Genisys" - pats par sevi grandiozs svinību iemesls.

"Terminators: Genisys"Tam par godu Kinoblogeri kopā ar A/S "Aldaris" ne tikai organizē īpašu filmas seansu, pirms kura gaidāms detalizēts stāsts par visām piecām "Terminatora" daļām un citi pārsteigumi, bet arī pasludina īpašu "Terminatora nedēļu" resursā Kinoblogeri.lv, kurā līdz pat filmas pirmizrādei tiks publicēti saistoši materiāli par tēmu. Pirmie raksti jau publicēti - "The Terminator" tapšanas vēsture (kinoblogeri.lv/raksti/the-terminator/) un "Terminator Genisys" tapšanas vēsture (kinoblogeri.lv/raksti/terminator-genisys/).

Bet visi Latvijas lielākie Terminatora fani (un ne tikai viņi) tiek aicināti uz īpašo "Kinoblogeri piedāvā" seansu filmai "Terminators: Genisys", kurš norisināsies ceturdien, 9. jūlijā, plkst. 19.50 k/t "Kino Citadele". Biļetes jau pieejamas: www.forumcinemas.lv/Websales/Show/220558/.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


Войтирегистрация