Top jauna latviešu filma - "Pilsētas (sa)jūtas (p.s. es tevi mīlu, Rīga)"

Agita Salmiņa, 14.11.2010., 18:01

Līdz ar rudens iestāšanos Rīgā sākās kādas romantiskas filmas filmēšana. Tās režisors Pāvels Gumennikovs Latvijas kinosbiedrībā vēl nav plaši pazīstams, jo tik tikko ienācis kino tirgū.

Pāvels Gumennikovs profesionālo kino karjeru aizsācis Āzijā un tur arī guvis pirmos panākumus. Viņa pirmā debija bija Starptautiskais filmu festivāls Ķīnā (International film festival of China) ar īsfilmu Kaleidoskops , kura tur ieguva pirmo vietu. Pateicoties šai uzvarai, režisors Ķīnā darbojies pie vairāku lielbudžeta filmu veidošanas, sadarbojoties ar vairākiem Ķīnas režisoriem.


Tikko atgriezies no Ķīnas un iedvesmas pilns Pāvels Gumennikovs jau strādā pie sava jaunākā darba "Pilsētas (sa)jūtas (p.s. es tevi mīlu, Rīga)", ko paredzēts izrādīt lielākajos Latvijas kinoteātros. Tajā piedalās gan kinoprofesionāļi, gan arī aktieri iesācēji, kā arī aktieri no vairākām Eiropas un Āzijas valstīm.


Filma ir ne tikai stāsts par mīlestību, bet arī par mūsdienu Rīgu. Tajā būs atpazīstamas rīdzinieku iecienītākās vietas, kā arī situācijas, kuras raksturīgas tikai mīlai Rīgā. Filmā skatītājs piedzīvos gan romantiskas situācijas, gan saskarsies ar dzīves dramatismu, gan smiesies, gan arī raudās. Skatītājs redzēs ne tikai dažādus cilvēkus, bet arī dažādu Rīgu, izjutīs pilsētu tās mainīgumā, kur košais mijas ar pelēko, kā pilsētā, tā arī dzīvē.


Taču autora galvenais vēstījums skatītājam ir stāsts par to, ko mēs mīlam un par tiem, kuri mīl mūs. Stāsts par mums pašiem.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
онлайн порно 2024

Jon

Theme site super 000*** ru.hc.lv

QLxizGIxzZ

so expensive material

Testerdvu


Войтирегистрация