Zviedrijas īsfilmu skate Kaņepes Kultūras centrā

Kaņepes Kultūras centrs, 01.06.2015., 08:52

Tuvojoties 6. jūnijam, kas ir Zviedrijas svētku diena, piedāvājam Zviedrijas īsfilmu skati.

Zviedrijas īsfilmu skate Kaņepes Kultūras centrāProgrammā:

"The Butcher'S Wife" (2014). Filma parāda vienu dienu Zviedrijā . No rītausmai Västervik līdz saulrietam Stokholmā – dažādus tēlus savā ikdienas dzīvē. Mēs redzam mirkļus un fragmentus, kas atklāj kaut ko par šo cilvēku eksistenci. Momenti, kas kopīgi veido vienu veselumu - Zviedrijas sajūtu. 2014. gada filma par vientulību un vēlmi kādam redzēt un saprast mūs .

"A Simpler Life" (2013). Ing-marie un Karls ir ļoti aizņemti cilvēki, viņa trenējas, bet viņš ir dārznieks. Viņi lēnāmapaug ar modernajām tehnoloģijām, kurām viņu ikdienu vajadzētu atvieglot, bet tās tikai rada lielākas problēmas. Humoristisks stāsts par vienu karstu vasaras dienu.

"Grandpa & Me And A Helicopter To Heaven" (2013). Pasaule tāda, kāda ta ir – ar humoru, siltumu un milestību – starp puiku un viņa vectēvu pastāv cieša draudzība. Taču vectēvam ir noslēpums, lai to pastāstītu savam mazdēlam viņi dodas pēdējā piedzīvojumā.

"On Suffocation" (2013). Kad sistēma kļūst svarīgāka par cilvēka dzīvību - Divi jauni vīrieši Irānā tiek pakārti tapēc, ka mīl viens otru.

"Peace Talk" (2004). Filma par sevis iepazīšanu – divas meitenes izliekas par zaldātiem.

"Birthday" (2010). Savas sievas dzimšanas dienā, Sāra viņai uzrīko dzimšanas dienas svinības. Taču tā ir aŗi diena, kad Katrīna, Sāras sieva ir izdomājusi pavēstīt jaunumus – kas lēnām izbojā visu dzimšanas dienas pārsteigumu.

"Boygame" (2013). Džonam un Nikolasam ir 15 gadi. Viņiem abiem patīk meitenes, bet viņi jūtas ļoti nedroši, tāpēc no sākuma viņa izlemj patrenēties viens uz otra...

"Next Door Letters" (2012). Animācijas filma par divām mietenēm un vienu viltus mīlestības vēsuli. Tas ir patiess stāsts par identitātes meklējumiem.

"Ladyboy" (2012). Eksperimentālā īsfilma par sivieti Taizemē, kura saskārusies ar smagu izvēli – sekot savai mīlestībai uz Kanādu vai palikt Bankokā, strādāt par prostitūtu un rūpēties par savu ģimeni,

"Reel" (2013). Šī ir pēdējā diena pirms Viktors ar saviem vecākiem pārceļas uz citu pilsētu. Tāpēc kopa ar savu labāko draugu Robertu izbauda pēdējo dienu darot visas lietas, kas viņiem patīk. Taču šī reize ir nedaudz citādāka.

Paldies Zviedrijas vēstniecībai par atbalstu.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Sveiki, aš norėjau sužinoti jūsų kainą.

RobertSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyPal

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

RobertSax


Войтирегистрация