Adventes tirdziņš Kalnciema kvartālā

Luīze Pastore, 23.11.2015., 15:25

Šā gada gada 28. novembrī Kalnciema kvartālā būs Adventes laikam veltīts tirdziņš, kurā būs iespēja iegādāt vai pašiem izveidot savus Adventes vainagus, piedalīties iemīļotās rakstnieces Ineses Zanderes jaunākās bērnu grāmatas atvēršanas svētkos, kā arī pirmajiem nomedīt mākslas darbus izstādē-pārdošanā "Mākslas medības Premium 2015".

Adventes tirdziņš Kalnciema kvartālāSagaidot pirmo Adventi, Adventes tirdziņā no plkst. 10.00 līdz 16.00 varēs iegādāties gan tradicionālus, gan oriģinālā tehnikā darinātus Adventes vainagus. Tirdziņa piedāvājumā būs arī vietējo ražotāju sveces un svētku rotājumi. Tirdziņā skanēs svētku mūzika, būs iegādājami karstie un sildošie dzērieni.

Izstāžu galerijas tornī visas dienas garumā ikvienam interesentam kopā ar Latvijas skautiem un gaidām būs iespēja izgatavot un izrotāt pašiem savu Adventes vainagu. Tāpat būs iespēja par ziedojumiem iegūt jau gatavus skautu un gaidu (bērnu un jauniešu) gatavotos un pušķotos vainagus.

No plkst. 10.00 rītā Izstāžu galerijā tiks atklāta mākslas darbu izstāde-pārdošana "Mākslas medības Premium", kas piedāvās apjomīgu Latvijas mākslinieku darbu klāstu. Būs iespēja iegādāties gan studentu, gan profesionālu mākslinieku darbu izlasi – kopumā ap 500 darbu, tostarp Artas Kalniņas, Sandras Strēles, Ievas Mežules, Dagnes Ventiņas, Lauras Kaktiņas, Ievas Ekmanes, Talitas Vālodzes, Alises Bēržvades, Dāvja Ozola, Dārtas Lotes Bērziņas, Lotes Vilmas Vītiņas, Zīles Ziemeles un daudzu citu mākslinieku darbus. Būs gleznas, grafikas, keramika, tekstils, rotas, grāmatas, kartiņas un daudzas citas oriģinālas lietas.

Plkst. 12.00 Brūnās mājas zālē (Vīnu veikala zālē) norisināsies aizraujoši rakstnieces Ineses Zanderes jaunākās bērnu grāmatas "Kaķis brīvdienās" (izdevniecība "liels un mazs") atvēršanas svētki, uz kuriem aicinātas ģimenes ar bērniem.

Savukārt jau nākamajā nedēļā, sākoties decembra mēnesim, Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirdziņi norisināsies katru sestdienu un svētdienu no plkst. 10.00 līdz 16.00. Ziemassvētku laikam veltītajos tirdziņos varēs iegādāt visskaistākās eglītes, atrast un pat izveidot unikālas un oriģinālas svētku dāvanas, ko palikt zem eglītes, un tikt pie skaistākajiem dekoriem, ar ko eglīti izrotāt. Neiztrūkstoši būs arī sarūpēti gardi vietējie produkti svētku mielastam.

Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35. Ieeja – bez maksas!


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


Войтирегистрация