Baleta meistarklase un koncerts bērniem "Sniegpārsliņu deja"

Luīze Pastore, 02.12.2015., 08:30

5. decembrī Kalnciema kvartāla pirmā Ziemassvētku tirdziņa laikā liela diena būs visiem bērniem, kas sapņo kļūt par baletdejotājiem un balerīnām.

"Sniegpārsliņu deja" Plkst. 12.00 Kalnciema kvartāla Brūnās mājas (kafejnīcas) zālē bērni varēs noskatīties baleta priekšnesumu "Sniegpārsliņu deja", bet pēc tam piedalīties bezmaksas baleta meistarklasē, iespējams, pirmoreiz iepazīstot baleta mākslu.

Visi interesenti aicināti ierasties laikus, lai nenokavētu priekšnesuma sākumu, kā arī svarīgo gatavošanās procesu meistarklasēm – matu sakārtošanu, tērpšanos un citas neatņemamas īstu balerīnu ikdienas sastāvdaļas. Meistarklasē bērni uzzinās, kas ir "puente" un kas – "pačka", kā arī apgūs pirmos soļus dejas mākslā. Koncerta un meistarklases vadītāja - deju skolas "Colour Point" vadītāja Anda Rage un audzēknes. Ieeja pasākumā ir bez maksas!

Vecuma ierobežojums meistarklasei: 4-12 gadi. Līdzi nekas nav jāņem, jo viss nepieciešamais tiks nodrošināts uz vietas. Vienīgais vēlamais apģērba elements - lai bērniem mugurā būtu zeķubikses. Un, protams, var nākt arī puiši, jo dejai nav noteikta dzimuma!

Tikmēr mammas un tēti varēs doties iepazīt Kalnciema kvartāla Ziemassvētku tirdziņa brīnumus. Tirdziņā varēs iegādāt visskaistākās eglītes, atrast un pat izveidot unikālas un oriģinālas svētku dāvanas, ko palikt zem eglītes, un tikt pie skaistākajiem dekoriem, ar ko eglīti izrotāt. Neiztrūkstoši būs arī sarūpēti gardi vietējie produkti svētku mielastam.

Sākot no 5. decembra, Kalnciema kvartāla "Ziemassvētku tirdziņi" norisināsies visās decembra nedēļas nogalēs – katru sestdienu un svētdienu no plkst. 10.00 līdz 16.00.

Abas dienas mākslas cienītājus Kalnciema kvartāls iepriecinās ar mākslas darbu izstādi-pārdošanu "Mākslas medības Premium", kurās varēs iegādāties iecienītu Latvijas mākslinieku mākslas darbus.

Kalnciema kvartāla teritorijā būs apskatāms sirsnīgs vides objektu festivāla "Ziemassvētku egļu ceļš" objekts "Švarcmuižas sila stāsti".

Ziemassvētku tirdziņi decembrī Kalnciema kvartālā: 5., 6., 12., 13., 19., 20., 26. un 27. decembrī no plkst. 10.00 līdz 16.00.

Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35. Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация