Dailes teātris turpina Zinību stundas

Liene Jakovļeva, 09.11.2015., 15:01

Dailes teātris savā 95 gadu jubilejas sezonā turpina jauno projektu – "Dailes teātra Zinību stundas. Pieredze un pārdomas lekcijas formā".

Dailes teātris turpina Zinību stundas16. novembrī arhitektūras un dizaina kritiķe, žurnāla Modernists redaktore Ieva Zībārte piedāvās lekciju "Arhitektūra, interjers un stils 20. gadsimta populārajā kultūrā".

20. gadsimts stilistisko pārmaiņu ziņā bija viens no dinamiskākajiem laikiem, un tolaik izveidojušies estētiskie uzskati joprojām ietekmē mūsu dzīvi un tās telpisko ietvaru. Lekcija par 20. gadsimta arhitektūru, dizainu, interjeru un stilu sniegs ieskatu ne tikai Latvijā uzplaukušajās idejās un no ārzemēm pārņemtajās ietekmēs, bet arī sabiedrības attieksmē pret jauno estētiku un tās atspoguļojumu populārajā kultūrā. Sabiedriskās būves, kafejnīcas, kino, žurnāli, mode, fotografēšana, brīvais laiks, profesionāļi, amatieri, stilisti, pulcēšanās un tīklošanās – lekcija nostiprinās gan zināmus faktus, gan atvērs jaunas lappuses 20. gadsimta arhitektūras un dizaina vēsturē.

Lekcija notiks pirmdien, 16. novembrī, plkst. 18.30 Dailes teātra Kamerzālē. Bezmaksas ielūgumus uz to varēs saņemt no 9. novembra visās "Biļešu Paradīzes" kasēs. Vietu skaits ierobežots, tāpēc viens interesents var saņemt divus ielūgumus. Lekcijas aptuvenais ilgums būs 1,5h.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


Войтирегистрация