Mākslas izstādes/tirgus "Timbaka Taibaka" atklāšana

Krista Kalnarāja, 18.12.2015., 12:42

Jau ceturto gadu Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolas zālē (Alejas ielā 18) Ziemassvētku priekšvakarā – 21. decembrī plkst. 17.00 tiks atklāts Ziemassvētku mākslas tirgus "Timbaka Taibaka".

Brigitas Pomerantes gleznaTā vienlaikus ir skaista izstāde, kurā šogad būs skatāmas liepājnieku un kurzemnieku gleznas, Saldus un Liepājas keramiķu darinājumi, rotas un aksesuāri no ādas, kā arī dažādi dizaina priekšmeti. "Timbaka Taibaka" darbosies divas dienas – 22. un 23. decembrī no plkst. 11.00-19.00.

21. decembrī plkst. 17.00 ikviens tiek aicināts uz Ziemassvētku mākslas izstādes/tirgus "Timbaka Taibaka" atklāšanu. Ar gardu ziemas dzērienu apmeklētājus cienās izbraukuma kafejnīca "Tāfele", kas dažādus pašceptus gardumus – smalkmaizītes, biezpiena raušu, cepumus - piedāvās arī visās pārējās "Timbaka Taibaka" darbības dienas.

Ziemassvētku mākslas izstādei/tirgum ir pieteikušies Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolas skolotāji, audzēkņi, Liepājas Bērnu mākslas skolas skolotāji, keramiķi no Liepājas un Saldus, māksliniece Liene Eltermane, Zane Eltermane, savu rotu un aksesuāru dizainu prezentēs salons "Mākslas lāde", tekstila izstrādājumus piedāvās Sandra Zāle – Zālīte un Monta Reimane, kas darina aksesuārus no automašīnu riepu kameru gumijas. Savus izstrādājumus piedāvās dažādi mākslinieki, ar kuriem ikdienā sadarbojas radošā telpa "Ideju bode". Tie ir dizaina zīmolu izstrādātāji, mākslinieki un amatnieki no Liepājas un Kurzemes novada.

Mākslas tirgus "Timbaka Taibaka" tiek organizēts ar mērķi demonstrēt radošo cilvēku prasmes, talantus un dot iespēju māksliniekiem pārdot savus darinājumus. Sadarbībā ar Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolu izstādi/tirgu "Timbaka Taibaka" organizē radošā telpa "Ideju bode", kas arī ikdienā atbalsta māksliniekus, palīdzot viņiem realizēt savus izstrādājumus un mākslas darbus.

Vairāk informācijas: www.idejubode.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem


Войтирегистрация