Notiks krāmu un amatnieku tirdziņi "Vidzemīte"

Toms Briedis, 12.11.2015., 05:39

Vidzemes tirgū no 14. novembra līdz pat gada beigām katru sestdienu un svētdienu plkst. 10.00-17.00 notiks krāmu un amatnieku tirdziņi "Vidzemīte".

Vidzemes tirgusPēdējos gados Latvijā arvien populārāka kļuvusi krāmu tirdziņu kultūra. Šo tirdziņu galvenais mērķis ir dažādām lietām dot iespēju iegūt otru elpu nu jau cita īpašnieka rokās. Cilvēkiem gluži vai kā tradīcija nedēļas nogalēs ir apmeklēt šādus tirdziņus, kuros par samērīgu samaksu ir iespēja atrast tādas pērles, par kurām cilvēks, iespējams, tikai sapņojis.

Vidzemes tirgus krāmu un amatnieku tirdziņa "Vidzemīte" apmeklētājiem būs iespējams iegādāties preces dažādām vajadzībām un mērķiem gan sev, gan dāvanām saviem tuviniekiem. Tirdziņa piedāvājumā būs gan antīkas relikvijas, gan mājas interjera priekšmeti, tāpat arī vinila plates, nozīmītes, porcelāna figūriņas, trauki, grāmatas, aksesuāri, krāšņumlietas, apģērbi un citas pārsteidzošas lietas. Savukārt pašmāju mākslinieku un daiļamatniecības meistaru idejas pārsteigs ar izdomu, materiālu un formu bagātību. Tajā būs atrodamas pašmāju mākslinieku veidotās rotas un tekstilizstrādājumi, keramika un kokgriezumi, lins un dzintars.

Papildus tirdziņam "Vidzemīte" visas dienas laikā Vidzemes tirgū apmeklētāji varēs iegādāties svaigus un sezonālus produktus no pašmāju zemniekiem jeb "lauku labumus pašā pilsētas viducī".

Tirgotājus, kas vēlas pieteikties tirdziņam, lūdzam rakstīt pieteikumu uz e-pastu: vidzemes.tirgus@gmail.com.

Vidzemes tirgus kopš 1902. gada ar diviem paviljoniem un pārvaldes ēku atrodas Brīvības un Matīsa ielas stūrī. Tirgus ēkas celtas eklektisma stilā pēc Rīgas pilsētas arhitekta Reinhoda Šmēlinga projekta.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


Войтирегистрация