Pēcpusdiena ģimenēm ar bērniem Kalnciema kvartāla tirdziņā

Luīze Pastore, 18.11.2015., 09:54

Sestdien, 21. novembrī plkst. 12.00 Kalnciema kvartāla Brūnās mājas zālē (Vīna veikala kafejnīcas zālē) apgāds "Annele" aicinās uz iemīļotās latviešu rakstnieces Maijas Laukmanes jaunās lasāmgrāmatas bērniem "Pīmuks, Cunduriņš un Mirdzošā Mēnessgaisma" atvēršanas svētkiem.

"Pīmuks, Cunduriņš un Mirdzošā Mēnessgaisma"Pasākumā ģimenēm ar bērniem kopā ar grāmatas autori ciemos aicina arī māksliniece Signe Ērmane – Ļitvina un, protams, abi galvenie grāmatas varoņi Pīmuks un Cunduriņš, ar kuriem kopā tiks izspēlētas lomu spēles, risināti dažādi cundurcienīgi uzdevumi, būs mielošanās ar gardiem cepumiem un siltu tēju. Ieeja - bez maksas.

No plkst. 10.00 līdz 16.00 Kalnciema kvartālā norisināsies tradicionālais zemnieku un amatnieku tirdziņš, kura piedāvājumā šoreiz ziemas noskaņas, gatavojoties Adventes laikam un palēnām rosoties un laikus gatavojoties Ziemassvētkiem.

Vēl tikai pēdējo nedēļu izstāžu galerijā būs apskatāma mākslinieces Alises Bēržvades personālizstāde "Struktūra", kuras darbi tapuši Lisabonā, iedvesmojoties no urbānajiem siluetiem un struktūrām.

Pasākuma norises vieta un laiks: Rīga, Kalnciema iela 35, no plkst. 10.00 līdz 16.00.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


Войтирегистрация