Rīgā pirmo reizi notiks "Comedy Woman" šovs

Levs Berezins, 07.10.2015., 08:53

17. novembrī, pirmo reizi Rīgā, "Arēna Rīga" zālē notiks Krievijas humoristiskais šovs - "Comedy Woman".

"Comedy Woman"Vakarā uz skatuves uzstāsies pilns "Сomedy Woman" sastāvs: Natālija Andrejevna, Katja Varnava, Maša Kravčenko, Nadja Sisojeva, Marina Fedunkiva, Katja Skulkina, Taņa Morozova, Polina Sibagatullina, Jevgēnijs Bondarenko un Oļegs Vereščagins.

Video uzaicinājums no "Сomedy Woman": www.youtube.com/watch?v=pTK-CvyStbM.

"Сomedy Woman" - unikāls kolektīvs, kurā sievietes spēj fantastiski pasmieties par sevi un apkārtējiem, viņu uzstāšanās vienmēr izceļas ar oriģinalitāti un numuriem, par kuriem var smieties, cik gribas, ar jokiem, kuri liek arī nopietni padomāt.

Šīs humoristiskā žanra aktrises uz skatuves "stand-up" žanrā ne tikai piedāva aizraujošas sarunas, viņas ir krietni daudzpusīgākas par saviem kolēģiem, vīriešiem, no šova "Comedy Club" - meitenes dejo, dzied, rāda trikus, pārvēršot savu uzstāšanos spilgtā un neaizmirstamā šovā.

Katra "Сomedy Woman" uzstāšanās ir vesela izrāde, kurai ir, kā jau pienākas teātra iestudējumam, ievads, kas ieskicē problēmu, un visiem saprotams un skaidrs noslēgums, kas liek skatītājam domāt. "Сomedy Woman" nav vienkārši alternatīva vīriešu šovam "Comedy Club". Tas ir šovs, kas piepildīts ar dzirkstošiem jokiem, dziesmu un deju numuriem, kas atgādina īstu kabarē.

Meitenes, iespējams pat nodemonstrēs miniatūras, kuras vēl nav bijušas televīzijas ēterā. Viņas runās par dzīvi un vīriešiem, par citām meitenēm un iekšējās pasaules bagātību, pasmiesies par visdažādākajām dzīves situācijām, un vēl dziedās, dejos un noskaidros attiecības - tieši uz skatuves.

Biļetes ir pieejamas visās "Biļešu Serviss" kasēs. Vairāk informācijas www.koncert.lv mājas lapā.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация