"Rūķīšu pasts"

SIA "Jugris", 04.11.2015., 11:46

Ziemassvētku vecīša vēstules varēs cept kopā ar piparkūkām.

"Rūķīšu pasts"Ziemassvētkos notiek brīnumi! Tos īpaši gaida bērni, ar lielām cerībām uzlūkojot visu, kas saistīts ar Ziemassvētku vecīti un viņa neierobežotajām iespējām. Šogad "Rūķīšu pasts" mazos pārsteigs ar slepenām vēstulēm – lai izlasītu vēstījumu no sniegotās Somijas, vēstules būs jāuzcep.

"Rūķīšu pasts" izveidoja vēstuli, kuras tekstu mazais saņēmējs varēs izlasīt tikai ar vecāku palīdzību. "Piedāvājot "Slepeno vēstuli", mēs aicinām vecākus piedalīties Ziemassvētku brīnuma radīšanā. Lai izlasītu noslēpto tekstu, vēstule ir jāuzkarsē cepeškrāsnī. Iedomājieties, cik aizraujošs būs piparkūku cepšanas pasākums, ja tā laikā varēs izlasīt arī Ziemassvētku vecīša vēstījumu! " stāsta "Rūķīšu pasta" saimniece Elīna Pekšēna.

"Rūķīšu pasta" mājas lapā tiek piedāvātas piecu veidu vēstules, kuras gatavo Anna Sirmā, Zane Irbe Valbaka un Elīna Pekšēna. Mazajiem burtotājiem Ziemassvētku vecīša vēstuli iespējams pasūtīt rokrakstā ar drukātiem lielajiem burtiem. Pasūtītājs vēstules tekstu var izvēlēties no gatavajiem paraugiem un papildināt ar personisku informāciju vai arī iesniegt pašsacerētu tekstu.

"Rūķīšu pasts" jau septīto gadu piedāvā ar roku rakstītas Ziemassvētku vecīša vēstules, kas izsūtītas no Somijas. Katra vēstule ir unikāla, noformēta ar zīmējumiem, turklāt teksts rakstīts ar tinti. Vēstuļu aploksnes rotā krāšņa svētku marka un īsts Somijas vai pat Arktikas pasta zīmogs. Šie pierādījumi mazos mudina turpināt ticēt Ziemassvētku vecīša pasakai, bet vecākajos brāļos un māsās rada pamatotu izbrīnu.

Pasūtīt vēstules var līdz 2. decembrim. Rūķīšu pasta adrese: www.rukisupasts.com.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax

Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

beznaeba.xyz

Dyan


Войтирегистрация