Liepājas teātris aicina skatītājus dalīties ar saviem Ziemassvētku stāstiem

Zanda Borga, 28.05.2015., 08:50

Ziemassvētki ir kopā būšanas laiks, kas saistās ar patīkamām atmiņām un izjūtām katram no mums, tāpēc šogad Liepājas teātris, sadarbojoties ar dramaturģi Rasu Bugavičuti, ir nolēmis jau laicīgi izvilināt Ziemassvētku sajūtas no saviem skatītājiem, aicinot ikvienu dalīties ar saviem Ziemassvētku stāstiem un atmiņām.

Liepājas teātris aicina skatītājus dalīties ar saviem Ziemassvētku stāstiemTie var būt gan stāsti par savām svētku tradīcijām, pīrāgu cepšanu, vecmāmiņas dāvinātajām zeķēm, pasaulē garšīgākajām svētku maltītēm vai jebko citu – jo savu Ziemassvētku sajūtu veidojam vien mēs paši.

Vēlāk, izvērtējot un apkopojot iesūtītos stāstus, tie tiks izmantoti par pamatu tradicionālā un skatītāju iemīļotā Liepājas teātra Ziemassvētku koncerta scenārijam. Tas, kuri stāsti ir izvēlēti, iepriekš netiks atklāts, lai stāstu stāstītājiem būtu lielāks pārsteigums, savu stāstu izdzirdot tieši koncerta laikā.

Savus stāstus var sūtīt gan elektroniski (uz e-pasta adresi svetkulaiks@gmail.com), gan rakstīt ar roku, iesniedzot tos teātra kasierēm (Liepājas teātrī un T/C "Ostmala").

Stāstiem jābūt labi salasāmiem un tie nedrīkst pārsniegt vienu A4 lapaspusi datorrakstā un divas A4 lapaspuses rokrakstā. Ziemassvētku stāstu vācelīti iespējams papildināt no 27. maija līdz 15. oktobrim!

"Labosim kamanas vasarā un radīsim svētkus kopā," aicinot uz sadarbību, saka R.Bugavičute!


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация