"Aspazijas un Raiņa tēli un transformācijas"

Anna Sirmā, 09.04.2015., 14:33

2015. gada 16. aprīlī plkst. 13.00 Latvijas Kultūras akadēmijas Eduarda Smiļģa Teātra muzejā atklās projekta "Aspazijas un Raiņa tēli un transformācijas" scenogrāfijas studentu mākslas objektu otro kārtu.

"Aspazijas un Raiņa tēli un transformācijas"Katru mēnesi, laika periodā no Aspazijas 150. dzimšanas dienas 2015. gada 16. marta līdz Raiņa dzimšanas dienai 11. septembrī, LKA Eduarda Smiļģa Teātra muzeju pakāpeniski piepildīs Latvijas Mākslas akadēmijas scenogrāfijas nodaļas studentu mākslas darbi. Projektā "Aspazijas un Raiņa tēli un transformācijas" studentiem, asociētā profesora Kristiāna Brektes vadībā, uzdevums ir iedziļināties Aspazijas un Raiņa daiļradē, izvēlēties kādas lugas situāciju un varoņus un tos interpretēt vizuālā tēlā.

16. aprīlī plkst. 13.00 pirmās kārtas Aspazijas motīvu un tēlu instalācijas papildinās jaunas - mobilais starts "Starts starts", reflektējot ar Raiņa lugu "Indulis un Ārija", un objekts "Saule. Ēģipte. Rotaļa", kas būs atskats bezrūpīgā, mazā Jāņa Pliekšāna rotaļā.

Pārējie objekti tiks atklāti – 16. maijā, 2. jūnijā, 2. jūlijā, 11. augustā un 11. septembrī.

Projektu atbalsta Rīgas dome.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


Войтирегистрация