Liepājas teātris aicina skatītājus uz diskusiju – "Bogomolovs, teātris un skatītājs"

Zanda Borga, 11.05.2015., 12:31

Liepājas teātris, turpinot šajā sezonā aizsākto diskusiju ciklu ar skatītājiem "Teātris un skatītājs", aicina uz jaunu tikšanos "Režisors Bogomolovs, teātris un skatītājs", kas notiks ceturtdien, 21. maijā, plkst. 18.00 Liepājas teātrī.

"Bogomolovs, teātris un skatītājs"Diskusijā piedalīsies teātra direktors Herberts Laukšteins, režisors Konstantīns Bogomolovs, kā arī Liepājas teātra aktieri, kuri strādājuši ar režisoru abos viņa iestudējumos Liepājas teātrī.

Režisors K. Bogomolovs Liepājā strādājis divreiz, iestudējot izrādes "Stavangera" (Pulp People) 2012. gadā un "Mans Blasters ir izlādējies" šosezon. Abi iestudējumi izraisījuši plašu rezonansi un diskusiju gan skatītāju, gan teātra profesionāļu vidū.

"Nekad neviens iestudējums teātra mājas lapā pēc pāris nospēlēšanas reizēm nav izpelnījies tik daudz komentāru – no ārkārtīgi pozitīviem līdz klaji noliedzošiem, kā abas Bogomolova izrādes. Daudzi iestudējumi šādu komentāru skaitu nesasniedz pat tad, kad spēlēti vairākas sezonas, rezonanse ir milzīga," par vienu no iemesliem, kāpēc tiek rīkota šāda diskusija, stāsta H. Laukšteins. "Nenoliedzami Bogomolovs strādā atšķirīgi, veidojot pats savu autorteātri, pārveidojot vai pats radot tekstus, provocējot teātra apmeklētājus. Domāju, ka skatītājiem būs interesanti uzklausīt gan viņa domas par mākslu un radošo procesu, gan arī aktierus par sadarbību ar režisoru u.tml."

Diskusijas otrajā daļā savus jautājumus režisoram un aktieriem varēs uzdot arī diskusijas apmeklētāji.

Tāpat kā pirmajā reizē, diskusiju teātrī būs iespējams apmeklēt bez maksas, taču iepriekš no 11. līdz 19. maijam jāreģistrē sava dalība. Reģistrācijas formu iespējams atrast teātra mājas lapā www.liepajasteatris.lv. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, interesentiem, kuri nebūs piereģistrējušies, diskusiju apmeklēt nebūs iespējams.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


Войтирегистрация