"Dirty Deal Teatro" piedāvā izdevīgu darījumu – 24 stundu ilgu biļešu tirdzniecības akciju

Daina Tabūna, 14.05.2015., 07:44

Gatavojoties 2014./2015. gada teātra sezonas noslēgumam, teātris "Dirty Deal Teatro" (DDT) no 13. maija plkst. 12.00 līdz 14. maija plkst. 12.00 rīko akciju, kuras laikā biļetes uz visām maija un jūnija izrādēm maksās tikai piecus eiro.

"Dirty Deal Teatro" akcija13., 20. maijā, 2. un 5. jūnijā tiks spēlēta režisora Viestura Meikšāna jaunā izrāde – kolektīvā histērija "Ainava un bars", kurā piedalās aktieri Anta Aizupe, Liena Šmukste un Madars Zvagulis. Šī ir noslēguma izrāde kulta dramaturga Mariusa fon Maienburga lugu triloģijai, ko Meikšāns šajā sezonā iestudē Latvijas profesionālajos teātros, un tā vēsta par apdraudētības sajūtu, kas vajā mūsdienu Rietumu sabiedrības cilvēku.

18. maijā būs skatāms režisores Ingas Tropas iestudējums "Mēness dārzā". K. Skalbes pasakās balstītā izrāde stāsta par jauna cilvēka pieaugšanu – sevis meklējumiem, dumpi pret apkārtējo vidi, pirmo mīlestību, draudzību un arī sastapšanos ar nāvi. Izrāde paredzēta jauniešiem no 14 gadu vecuma, un tajā spēlē aktieri Karīna Tatarinova, Elīna Dambe, Kristaps Ķeselis un Jānis Kronis.

24. maijā un 14. jūnijā skatītājiem būs iespēja izdzīvot dokumentālo piedzīvojumu stāstu "Zudusī Antarktīda", ko veidojuši režisors Valters Sīlis un dramaturgs Jānis Balodis. Tas būs spilgts audiovizuāls ceļojums, kurā apvienosies zinātne, piedzīvojumi un humors. Izrāde veidota pēc ievērojamā jūras biologa Džeimsa Maklintoka grāmatas motīviem, un pieredzējušā zinātnieka lomā iejūtas aktieris Toms Liepājnieks.

26. maijā būs skatāms sieviešu tiesību varietē "Trauki", ko iestudējušas režisores Inga Gaile un Marta Elīna Martinsone. Liekot lietā humoru, antropoloģijas pētījumus un varietē numurus, izrādes radošā komanda pēta dažādas sieviešu lomas sabiedrībā. Galvenās lomas izpilda Marija Linarte, Anna Putniņa un lugas autore Inga Gaile, kas pazīstama kā viena no spožākajām mūsdienu latviešu dzejniecēm.

1. un 3. jūnijā DDT repertuārā atgriezīsies muzikālā izrāde-pārgājiens "Mārupīte". Tajā skatītāji dosies īstā, kārtīgā pastaigā no Māras dīķa gar Mārupīti kopā ar izrādes veidotājiem – režisoru Valteru Sīli, dramaturgu Jāni Balodi, komponistu Edgaru Raginski un aktrisi Ingu Tropu. Biļete uz izrādi "Mārupīte" akcijas laikā maksās 9 eur (parastā cena – 15 eur).

15. jūnijā teātra sezona tiks noslēgta ar sirreālo biogrāfiju "Benzīnvīrs", ko iestudējuši režisori Andris Kalnozols un Marta Elīna Martinsone. Šis ir stāsts par kādu vīru, kurš klaiņo pa dažādiem Latvijas benzīntankiem, elpo benzīnu un ļoti daudz smejas. Smalki ironiskā, smeldzīgā izrāde ļauj skatītājiem iepazīt Benzīnvīra pasauli, pilnu pārsteidzošu tēlu un notikumu. Izrādē spēlē aktieri Andrejs Možeiko, Ivars Krasts un Edgars Kaufelds.

Vairāk informācijas teātra mājas lapā www.dirtydeal.lv/teatro.

Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā "Biļešu Paradīze" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv/events/venue/486.

Izrādes notiek teātrī "Dirty Deal Teatro" (Spīķeru kvartāls, Maskavas iela 12, k-2).

Teātra atbalstītāji: Valsts Kultūrkapitāla fonds, Latvijas Jaunā teātra institūts, "Vivacolor", A/S "Valmiermuižas alus", "Otrā elpa".


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab


Войтирегистрация