Publicēts "Dirty Deal Teatro" septembra repertuārs

Aija Murāne, 31.08.2012., 18:01

Teātrī "Dirty Deal Teatro" septembrī gaidāma pirmizrāde "Lupatas", performance "Nesagremojamā maltīte", kā arī pēc vasaras pārtraukuma repertuārā atgriežas "Dirty Deal Teatro" un Latvijas Nacionālā teātra sadarbības projektu cikla "TESTS" izrāde "Cilvēks šinelī". Septembrī pēdējās reizes šosezon tiks spēlēta izrāde-pārgājiens "Mārupīte".

8. septembrī mūsdienu kultūras foruma "Baltā Nakts" ietvaros teātrī "Dirty Deal Teatro" notiks vairākas performances. "Baltās Nakts" devīze šogad ir "Uz paplātes", bet mūsu performanču tēma ir "Nesagremojamā maltīte". Performances veidos pieci režisori – Dmitrijs Petrenko, Paula Prozoroviča, Viesturs Roziņš, Andrejs Polozkovs, Kristīne Vītola – un horeogrāfe Kristīne Vismane.

27. septembrī pirmizrādi piedzīvos jaunās režisores Paulas Prozorovičas pasaka par apģērbiem "Lupatas". P.Prozoroviča jau debitējusi "Dirty Deal Teatro" ar izrādi "Nepareizas dzīves skola", kurā spēlē Ieva Aniņa, kas šogad nominēta Spēlmaņu Nakts balvai kategorijā "Gada jaunā skatuves māksliniece". Topošajā izrādē "Lupatas" spēlē Inga Tropa, Artūrs Putniņš un Romāns Bargais, bet dramaturģiju veido Edgars Niklasons. Izrādes pamatā ir stāsts par ģimeni, taču kopā ar aktieriem te lielu lomu spēlēs arī ļoti liels daudzums apģērbu. Radošā komanda mēģinās apvienot izrādi un instalāciju, kas viena otru papildinās.

Mārupīte

2., 15. un 30. septembrī plkst. 15:00 pēdējo reizi šosezon notiks muzikālā izrāde-pārgājiens "Mārupīte". Izrādes radošo komandu veido režisors Valters Sīlis, dramaturgs Jānis Balodis, scenogrāfs Uģis Bērziņš, komponists Edgars Raginskis un Nacionālā teātra aktrise Daiga Kažociņa. Izrādes sākums ir teātrī "Dirty Deal Teatro", bet tālāk notiek īsts pārgājiens tāpēc apmeklētājiem rekomendējam izvēlēties piemērotu apģērbu.

Pēc vasaras atvaļinājuma repertuārā sāk atgriezties arī projekta "TESTS" izrādes un septembrī būs Jurija Djakonova "Cilvēks šinelī". Tā veidota pēc N.Gogoļa stāsta "Šinelis" motīviem. Izrādē spēlē Maija Doveika, Ivars Kļavinskis, Kārlis Krūmiņš un Jurģis Spulenieks, kas šogad nominēts Spēlmaņu Nakts balvai kategorijā "Gada debija" par lomām izrādēs "Cilvēks šinelī", "Dzin" un "Kucēni".

Ar pārējo septembra repertuāru iespējams iepazīties teātra mājaslapā www.dirtydeal.lv/teatro

Biļešu cena Ls 5 (skolēniem, studentiem, pensionāriem Ls 3). Uz izrādi "Mārupīte" biļešu cenas ir Ls 6 un Ls 4 (skolēniem, studentiem, pensionāriem). Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī pirms izrādes teātra kasē.

Izrādes notiek teātrī "Dirty Deal Teatro" (Spīķeru kvartāls, Maskavas iela 12, k-2).

Teātra atbalstītāji: Valsts Kultūrkapitāla fonds, Kultūras ministrija, Vivacolor un Latvijas Jaunā teātra institūts.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

Robertunsab

Лето в Мурманске: туры и экскурсии для любителей северной природы мурманск экскурсии летом <a href=murmansk-ecskursii-letom.ru>murmansk-ecskursii-letom.ru</a> .

murmansk_tury_bxoa

I blog often and I truly thank you for your information. This great article has truly peaked my interest. I will book mark your website and keep checking for new details about once per week. I opted in for your Feed too.Strategi Hack Slot

Cruz


Войтирегистрация