"Esi ar mani" piedalīsies jauno heoreogrāfu festivālā Londonā

Zane Estere Gruntmane, 07.12.2010., 14:30

Mūsdienu dejas izrādes "Esi ar mani" dejotāji uzaicināti piedalīties jauno horeogrāfu festivālā DancEUnion 2011, kurš norisināsies un 14. – 17. martam Londonas lielākajā kultūras un mākslas centrā SouthBank Center London. Līdzās Esi ar mani dejotājiem, festivālā piedalīsies divdesmit jaunie horeogrāfi no divdesmit valstīm prezentēs savus darbus.

esi_ar_maniSavukārt Esi ar mani horeogrāfe Elīna Breice uz Londonu dosies jau nedēļu pirms festivāla. Viņa piedalīsies rezidencē, kuru vadīs viens no Anglijas vadošajiem horeogrāfiem – Džonatans Barouzs (Jonathan Burrows). Dž.Barouzs ir sadarbojies arī ar tādām izcilām dejotājām kā Kriša Parkinsone un Silvija Gijema. Kopš 2008. gada Dž.Barouzs dzīvo un strādā Briselē, kur ir Kaaitheater asociētais mākslinieks.

Viņš ir vieslektors dejas skolā P.A.R.T.S., Royal Holloway Londonas Universitātē, Hamburgas universitātē un Berlīnes Brīvajā Universitātē, kā arī pasniedz seminārus profesionāliem māksliniekiem dažādu festivālu programmās. Šogad Džonatans Barouzs ir viesojies arī Rīgā – šī gada festivālā Homo Alibi bija skatāms viņa Mateo Fardžiona kopdarbs Lētā lekcija. Opuss ar govīm.

Šogad vēl pēdējas divas reizes, 5. un 8. decembrī plkst. 19:00, aicinām arī Tevi noskatīties mūsdienu dejas izrādi Esi ar mani tepat Ģertrūdes ielas teātrī. Ziemassvētkos iepriecini arī savus tuvākos - ved ģimeni un draugus uz izrādi TIKAI par 10 LVL. Piedāvājumā ietilpst biļešu komplekts 4 personām, kas jārezervē iepriekš pa e-pastu: git@git.lv.

Izrāde: 5. un 8. decembrī plkst. 19:00
Kur: Ģertrūdes ielas teātrī (Ģertrūdes ielā 101a)
Biļetes var iegādāties internetā www.bezrindas.lv, galerijā ISTABA (K.Barona 31a)
Aicina: United Intimacy

Finansiāli atbalsta: Valsts Kultūrkapitāla fonds. Sadarbības partneri: Latvijas Jaunā teātra institūts, MAP Latvia, BURTI, LU studentu padome, ParkMV, ISIC. Informatīvais partneris: portāls DELFI. Informatīvie atbalstītāji: EASYGET, Satori.lv, žurnāls IR, Kultūras Forums, Rīgas Laiks, radio NABA, Latvijas Radio 1 raidījums Kultūras Rondo, Radio Klasika, TV24

Izrāde bez teksta!


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

RobertSax

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

Robertunsab

Лето в Мурманске: туры и экскурсии для любителей северной природы мурманск экскурсии летом <a href=murmansk-ecskursii-letom.ru>murmansk-ecskursii-letom.ru</a> .

murmansk_tury_bxoa


Войтирегистрация