Ģertrūdes ielas teātra jaunumi

Ģertrūdes ielas teātris, 11.05.2015., 12:11

Ģertrūdes ielas teātrī maijā notiks izrādes "Vaņa" un "Āda", kā arī būs nebijis notikums - "Saknes. Nepieradinātas vakariņas nepieradinātā teātrī".

Ģertrūdes ielas teātra jaunumiPirmdien, 11. maijā, aicinām uz izrādi "Vaņa", kas ir Antona Čehova lugu "Tēvocis Vaņa" un "Mežainis" mūsdienu versija, un runā par neatlaidīgiem un varbūt pat izmisīgiem cilvēka laimes un mīlestības meklējumiem.

Teātra kritiķe Dita Jonīte par izrādi raksta: "[..] emocionāli silts un vizuāli atturīgi skaists ir šis ĢIT piedāvātais Čehova lasījums, kas tapis, Čehova darbu pakļaujot dekonstrukcijai un izveidojot poētiski dejisku lugas šķērsgriezumu. Laikam jau tik ilgi, cik vien pastāvēs šī pasaule, atkal un atkal no jauna tiks uzdots jautājums "vai mūs pēc simts un divsimt gadiem vēl pieminēs?", ko arī izrādē saka Krasta Astrovs. Laiki mainās, bet mākslinieki arvien atrod jaunas formas, kā atklāt Čehova stāstu par cilvēkiem un viņu mūžīgajām ilgām pēc miera un mīlestības, pēc harmonijas un skaistuma."

Šī un citas recenzijas par izrādi: git.lv/shows/vana/.

Pērc biļeti internetā: www.bezrindas.lv/lv/teatris/dramas/izrade-vana-17/.

Savukārt piektdien, 15. maijā, jau 70. izrādīšanas reizi piedzīvos Ingas Gailes sarakstītā un Andreja Jarovoja iestudētā luga "Āda". Teātra bufetē iegādājama arī "Apgāds Mansards" izdotā lugas drukātā versija un izdevniecības "Apostrofs" klausāmgrāmata CD formātā.

Pērc biļeti internetā: www.bezrindas.lv/lv/teatris/izrade-ada-28/.

Biļetes uz izrādēm iegādājamas www.bezrindas.lv un galerijā "ISTABA" (K.Barona 31a), kā arī pirms izrādes teātra kasē.

Biļešu cena: 9 EUR, studentiem, skolēniem, skolotājiem, pensionāriem - 5 EUR.

Savukārt 14. maijā teātrī norisināsies nebijis notikums - "Saknes. Nepieradinātas vakariņas nepieradinātā teātrī", kas ir Valmiermuižas šefpavāra Dzintara Kristovska stāsts par šīs zemes garšu un tās meklējumiem 13 cēlienos ar piemeklētiem dzērieniem. Brīvu vietu uz vakariņām gan vairs nav, taču apsolām foto reportāžu par to norisi, kā aŗī turpinājumu nākotnē!


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


Войтирегистрация