Ģertrūdes ielas teātrī notiks Latvijas Kultūras koledžas absolventu izrāžu skate "cilvēksnecilvēks"

Zane Estere Gruntmane, 04.01.2011., 13:41

8. un 9. janvārī, Ģertrūdes ielas teātri apdzīvos Latvijas Kultūras koledžas režijas absolventi – Aldona Jakštas, Gita Gasiņa, Rasa Roze, Kristaps Krišteins un Rihards Svjatskis – izrāžu skatē "cilvēksnecilvēks".

logo"Mēs uzdodam jautājumu – kur ir robeža starp cilvēku un necilvēku, starp pareizo un nepareizo. Kas ir cilvēks un kas viņu padara par necilvēku? Kas ir necilvēks? Kur cilvēkam atrodas sirds un kur ir tās īstā mājvieta? Prātā vai krūtīs?"

Divu dienu laikā skatītājiem būs iespēja redzēt piecus jauno režisoru diplomdarbus - Andreja Upīša "Lapas viesulī" (režisors Kristaps Kiršteins), Kolina Higinsa "Haralds, Moda" (režisore Rasa Roza), "Līgava bez pūra" (režisore Gita Gasiņa), kā arī Slavomira Mrožeka "Emigranti" (režisors Rihards Svjatskis) un Ilmāra Šlāpina "Nakts tarifs" (režisore Aldona Jakšta).

Plašāk par izrādēm lasiet: http://www.draugiem.lv/cilveksnecilveks/news/item/225167/

Kad: 8. janvārī no plkst. 15:00, 9. janvārī no plkst. 18:00
Kur: Ģertrūdes ielas teātrī (Ģertrūdes ielā 101a)

Ieejas maksa: Ls 2, Ls 1* (studentiem, skolēniem, pensionāriem, ISIC, ITIC, IYTC karšu īpašniekiem).


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Balancing CPU Load with the Best Optimizers: A How-To Guide cpu software <a href=cpu-optimization-app.com>cpu-optimization-app.com</a> .

cpu_optimizer_hgPn

Hi, We are a provider of premium databases for companies. I want to know if you need any sort of data for your business? Please respond to this email and let us know what you are looking for. Regards Jannes

Emmanuel

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

RobertSax


Войтирегистрация