Ģertrūdes ielas teātris piedāvā draudzīgas atlaides arī pasniedzējiem

Zane Estere Gruntmane, 06.10.2010., 11:31

Ģertrūdes ielas teātris sadarbībā (ĢIT) ar ISIC.lv piedāvā pilna laika skolotājiem un pasniedzējiem apmeklēt ĢIT izrādes ar atlaidi.

vasaras_salaVisi ITIC Teacher kartes īpašnieki izrādes var apmeklēt ar 40 - 50 % atlaidi - līdzšinējo 5 Ls vietā, biļetes iegādājoties TIKAI par 3 Ls.
Ja jums vēl nav ITIC Teacher karte, to nokārtot ir pavisam vienkārši:

• Ņemiet līdzi nepieciešamos dokumentus – izziņu no darba vietas (izglītības iestādes), kas apstiprina skolotāja/ pasniedzēja statusu; personu apliecinošu dokumentu (pase, tiesības) un vienu fotogrāfiju (3x4 cm)

• Dodieties uz kādu no ISIC karšu tirdzniecības vietām – ISIC ofiss, www.bezrindas.lv un pat RIMI informatīvajā centrā (plašāka informācija: http://isic.lv/index.php?id=763)

• ITIC kartes izgatavošana maksā 4 – 5 Ls

• Karti savā īpašumā iegūsiet 5 minūšu laikā

Jau šonedēļ, 7. un 8. oktobrī, ĢIT aicina pasniedzējus apmeklēt šoruden vienīgās divas objektu teātra izrādes Vasaras sala – izrāde nominēta Spēlmaņu nakts kā Gada labākā izrāde bērniem un jauniešiem, kā arī oktobra beigās, 30.oktobrī, Varis Klausītājs ar saviem domubiedriem stāstīs neskaitāmus stāstus par vilku pelēci, zīmējumu izrādē Vilks.

Ģertrūdes ielas teātris ir atvērta skatuve Ģertrūdes ielā 101a, ko kopīgi veido teātris United Intimacy un radošā apvienība Nomadi sadarbībā Latvijas Jaunā teātra institūtu. Šī ir vieta, kur skatītājiem ir iespēja iepazīties ar mūsdienu dejas un teātra izrādēm, ko veidojuši Latvijas un ārvalstu neatkarīgie mākslinieki un to grupas.

Biļetes uz izrādēm var iegādāties www.bezrindas.lv vai galerijā ISTABA (K. Barona ielā 31a). ISIC karte jāuzrāda gan pērkot biļetes kasē, gan pie ieejas pasākumā.

Atgādinām, ka ar atlaidi biļetes uz izrādēm var iegādāties arī ISIC, IYTC karšu īpašnieki.

Plašāka informācija: www.git.lv , www.isic.lv


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Theme site super 000*** ru.hc.lv

ZZuUsTbMnI

Theme site super 000*** hc.lv

rhfjGKKOJA

Theme site super 000*** lv.hc.lv

IcvANPaKri


Войтирегистрация