Improvizācijas šovs "Spiediens" uzņem apgriezienus!

Sanita Pelēķe, “Spiediens” preses pārstāvis , 10.12.2010., 07:11

Trīsdimensiju teatrāla parādība, kuras galvenais mērķis ir dabīgā veidā izspiest no skatītājiem smaidu, svin viena gada jubileju. Pasākums notiks 14.decembrī galerijā–skatuvē "Degunradzis". Improvizācijas šovs "Spiediens" Tevi smīdināt sāks 20:00.

visi_kopaŠovs sastāv no vairākiem īsiem, humorostiskiem, iepriekš nesagatavotiem skečiem (etīdēm), kuru galvenās vadlīnijas ietekmē skatītāji. "Spiediens" pamatsastāvā darbojas četri pamataktieri - Kaspars Breidaks, Oskars Kozlovskis, Juris Kozlovskis un Krišjānis Caune, kā arī pasākuma vadītājs Artūrs Vadītājs.

Šovs interesants ar to, ka katrā izrādē ir viesaktieris – sabiedrībā populāra un zināma persona. Līdz šim piedalījušies tādi Latvijā zināmi cilvēki kā Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš, olimpietis-šorttrekists Haralds Silovs, LTV7 jauniešu raidījuma "Sems" vadītāja Ketija Dombrovska, dziedātāja Marta Kukarāne.

Šoreiz "Spiediens" spiedīs kopā uzreiz ar diviem viesaktieriem - ar daiļā dzimuma pārstāvi, skaistuma un labsajūtas salona "BBBinnija" īpašnieci Binnju Ārbergu, kā arī ar autožurnālistu, satiksmes drošības ekspertu, raidījuma "Zebra" veidotāju Paulu Timrotu.

Galerija-skatuve "Degunradzis" atrodas Cēsu ielā 20-1, Rīga. Biļešu un vietu rezervācija, zvanot pa telefonu – Edgars Svencis 29593987.

Nenokavē improvizācijas šova "Spiediens" viena gada jubilejas pasākumu. Pozitīvas emocijas un smaids sejā garentēts!

Pasākumu atbalsta enerģijas dzēriens Pussy, apģērba veikalu tīkls Denim Dream. Plašāku informāciju par šovu meklējiet www.spiediens.com


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Balancing CPU Load with the Best Optimizers: A How-To Guide cpu software <a href=cpu-optimization-app.com>cpu-optimization-app.com</a> .

cpu_optimizer_hgPn

Hi, We are a provider of premium databases for companies. I want to know if you need any sort of data for your business? Please respond to this email and let us know what you are looking for. Regards Jannes

Emmanuel

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

RobertSax


Войтирегистрация