Izrāde "Kauja četrās sienās" Teātra muzejā

Anna Sirmā, 02.03.2015., 12:31

Latvijas Kultūras akadēmijas Eduarda Smiļģa Teātra muzejs piedāvā Martina Valzera lugas "Kauja četrās sienās" papildus divas izrādes: 6. martā plkst. 19.00 un 7. martā plkst. 17.00.

 "Kauja četrās sienās" Kopš 2014. gada 24. janvāra LKA Eduarda Smiļģa Teātra muzejā ir skatāma režisores Kristīnes Klētnieces iestudētās vācu dramaturga Martina Valzera lugas "Kauja četrās sienās" izrāde, ar kuru aprīlī aktieru ansamblis viesosies pie tautiešiem Norvēģijā. Iestudējumā piedalās aktieri Dace Makovska un Leons Leščinskis.

Izrāde vēsta par laulātu pāri, kas kopā nodzīvojis divdesmit piecus gadus. Bērni izauguši, ģimenes draugi ne vien šķīrušies, bet arī izveidojuši jaunas attiecības. Dzīves līkloči piespiež laulātos atkal sākt sarunāties. Kopīgi viņi šķetina pagātni un tagadni, domājot par to, ko sola nākotne. Patiesība izrādās reizē traģiska un smieklīga: zem paklāja rūpīgi paslaucītie laulības dzīves noslēpumi izauguši par briesmoņiem. Tomēr šādas kaujas ļauj saskatīt, ka blakus ir dzīvs cilvēks.

Lugas "Neliels līkums; Kauja četrās sienās" autoru Martinu Valzeru (1927) dēvē par vācu literatūras klasiķi, un viņa darbi tulkoti arī latviešu valodā. 1998. gadā rakstnieks un dramaturgs godalgots ar Vācijas Grāmatu izdevēju un tirgotāju apvienības Miera balvu.

Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un pirms izrādes muzejā.
Biļetes cena: EUR 6.00.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Какие материалы используют для каркасных домов под ключ каркасные дома под ключ <a href=karkasnye-doma-pod-klyuch-01.ru>karkasnye-doma-pod-klyuch-01.ru</a> .

karkasnye_doma_hvKl

Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer


Войтирегистрация