JRT aicina nosvinēt savu dzimšanas dienu ar izrādi

Andra Rutkēviča, mārketinga daļas vadītāja , 29.10.2010., 13:46

Jaunais Rīgas teātris (JRT) un Latvijas Mobilais Telefons (LMT) jaunajā sezonā teātra draugiem ir sagatavojis īpašu piedāvājumu – katra mēneša jubilāriem iespēju pirmajiem iegādāties biļetes uz sev vēlamo izrādi.

Pēc JRT aplēsēm šāda iespēja katru mēnesi būs aptuveni 1000 teātrmīļiem.

"Šī ir Latvijas Mobilā Telefona dāvana visiem JRT cienītājiem, kuru vidū ir ļoti daudz mūsu abonentu. Mēs esam pārliecināti, ka daudzi izmantos šo vienreizējo iespēju savu dzimšanas dienu atzīmēt ar teātra apmeklējumu," sacīja LMT viceprezidente Laura Keršule.

Ar LMT gādību pakalpojums būs pieejams visiem esošajiem JRT klientiem, arī citu mobilo operatoru abonentiem, kas jau reiz iegādājušies biļetes uz kādu no izrādēm.

"Šī dāvana ir mūsu esošajiem apmeklētājiem! Jaunais Rīgas teātris vēlas veidot vēl personīgāku kontaktu ar savu skatītāju, sniedzot jubilāriem īpašu servisu. Ceram, ka tas būs labs pamudinājums kādam, kam ikdienas steiga un nevaļa sen nav ļāvusi apmeklēt JRT izrādes, patīkamā sabiedrībā pavadīt vakaru un noskatīties pašu izvēlētu izrādi," par jauno iniciatīvu saka JRT direktore Gundega Palma.

Katru mēnesi, sākot no šā gada novembra, divas dienas pirms oficiālās biļešu tirdzniecības uzsākšanas uz nākamā mēneša izrādēm, attiecīgā mēneša jubilāri saņems īsziņas (SMS), kas aicinās divu dienu laikā izmantot iespēju pirmajiem iegādāties divas biļetes uz jebkuru sev vēlamo JRT izrādi. Decembra jubilāriem šāda iespēja būs jau 3. un 4. novembrī.

Aktuālo JRT repertuāru var apskatīt savā mobilajā tālrunī m.lmt.lv vai www.jrt.lv. Biļetes īsziņā norādītajā laika posmā varēs rezervēt JRT interneta mājas lapā vai piezvanot uz kasi pa tālruni: 67280765.

Ņemot vērā teātru sezonālo darbību, jūnija jubilāriem tiks dota iespēja iegādāties biļetes uz maija izrādēm, bet jūlija un augusta jubilāriem uz rudens sezonas izrādēm.

 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

Robertunsab

Szia, meg akartam tudni az árát.

MasonSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyBrock


Войтирегистрация