Festivāla "Patriarha Rudens" galvenās balvas ieguvējs Kārlis Krūmiņš aicina uz godalgoto izrādi

Zane Estere Gruntmane, 03.11.2010., 09:49

13. novembrī plkst. 16:00 un 14.novembrī plkst. 19:00, Ģertrūdes ielas teātrī būs iespēja noskatīties Kārļa Krūmiņa režisēto izrādi "Svētceļnieks". Tieši par šo darbu nule notikušajā LKA jauno režisoru festivālā "Patriarha Rudens" režisors saņēma festivāla galveno balvu – iespēju veidot izrādi Latvijas Nacionālā teātra Jaunajā zālē.

svetcelnieksLatvijas Nacionālā teātra Jaunās zāles kurators un aktieris Kaspars Zvīgulis par izrādi: "Šajā izrādē viskonkrētāk un precīzāk izpildīts režisora darbs; redzams, ka režisors zina, ko grib panākt un prot to izstāstīt aktieriem. Lieliska mūzika un laba humora izjūta. Noteikti jāredz."

Režisors Kārlis Krūmiņš: "Izrādē ir kaut kas patiess, svētceļnieka ticība ir īsta. Es skatītājiem allaž atbildu, ka izrādē ir tieši tas, ko skatītājs grib ieraudzīt. Tur ir aizmetņi gan humoram, gan cilvēka nepilnībām, gan, jā, protams, arī ironijai. Bet tur ir arī daudz prieka un mīlestības. Iznāk tā, ka katrs skatītājs, vērtējot pēc saviem priekšstatiem, saskata tur kaut ko savu," sarunā ar Teritorija.lv atzīst režisors.

Skatītāja Tince Tameniece: "Izrāde ir caur un cauri reliģiska, interesanti, ka tajā nav atstāta vieta ne mazākajām šaubām. Valters Sīlis ar savu entuziasma pilno tēlojumu vienkārši paņem skatītāju, un, klausoties viņa izpildītās dziesmas, nemaz negribas filozofēt par kristietības jēgu - kāja pati jau sitas ritmā līdzi!"

Foto no izrādes:
http://unitedintimacy.lv/index.php?1&13&view=cat-browse&categid=51

Izrādes: 13. novembrī plkst. 16:00, 14. novembrī plkst. 19:00
Vieta: Ģertrūdes ielas teātris, Ģertrūdes ielā 101 a (ieeja no pagalma)
Biļetes var iegādāties internetā www.bezrindas.lv, galerijā ISTABA (K.Barona 31a)
Biļešu cena: 4Ls, 2Ls (skolēniem, studentiem, pensionāriem, ISIC, ITIC, IYTC karšu īpašniekiem)

Informācija: www.git.lv

 Finansiāli atbalsta: Valsts Kultūrkapitāla fonds. Sadarbības partneri: Latvijas Jaunā teātra institūts, MAP Latvia, BURTI, LU studentu padome, ParkMV Informatīvais partneris: portāls DELFI. Informatīvie atbalstītāji: EASYGET, Satori.lv, Kultūras Forums, Rīgas Laiks, radio NABA, Latvijas Radio 1 raidījums Kultūras Rondo, Radio Klasika, TV24


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

Robertunsab

Szia, meg akartam tudni az árát.

MasonSax

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyBrock


Войтирегистрация