Liepājas teātris aicina uz koncertu "Kopā Ziemassvētkos"

Zanda Borga, Liepājas teātra literārā padomniece, 09.12.2010., 07:38

Kā ikkatru gadu, Liepājas teātris gatavo saviem skatītājiem muzikālu sveicienu svētkos – Ziemassvētku koncertu "Kopā Ziemassvētkos". Koncertu veido režisors Juris Rijnieks, par skatuves vizuālo noformējumu gādā Zigrīda Atāle, bet koncerta programmu sastādījusi Zanda Štrausa.

kopa_ziemassvetkos"Kopā Ziemassvētkos" būs stāsts par dāvināšanas un dāvanu saņemšanas prieku, par kopā sanākšanu, par kopīgu dziedāšanu, par mīlestību un piparkūkām, par siltākajām atmiņām un skaistākajiem sapņiem. Tiks ceptas piparkūkas, būs iespējams nobaudīt arī karstvīnu.

Koncertā skanēs gan Ziemassvētku, gan citas skaistas dziesmas, jo, kā uzsver Z. Štrausa, "Ziemassvētku dziesmas jau nav tikai tās, kurās ir atslēgas vārdi – Ziemassvētki, eglīte, vecītis. Ziemassvētki ir mīlestības svētki, tāpēc būs arī dziesmas par mīlestību."

"Koncertu veidojam, kā ģimenes svinības, uz kurām ir aicināti un mīļi gaidīti gan liepājnieki, gan pilsētas viesi," papildina Z. Štrausa. "Tiks sagatavotas dziesmu grāmatas, un ikviens, kas to vēlēsies, varēs dziedāt līdzi. Pirmssvētku laiks, lai arī skaists, ir arī stresa pilns, gribas cilvēkus pozitīvi uzlādēt. Dziesmu dziedāšana ir sava veida terapija, taču dziedāt nevienu nespiedīsim. Tie, kas to nevēlēsies, varēs divas stundas būt kopā ar aktieriem, mūziķiem un vienkārši atpūsties."

Koncertā piedalīsies Liepājas teātra aktieri, bet par muzikālo noformējumu gādās Normunds Kalniņš, Zanda Štrausa, Indra Gudena, Oleksijs Demčenko un Mārtiņš Jansons.

Koncertu iespējams apmeklēt 18. decembrī plkst. 18:00, 19. decembrī plkst. 13:00, kā arī 17., 21., 22., 23. un 28. decembrī plkst. 19:00. Biļešu cenas no Ls 3 līdz Ls 8.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Balancing CPU Load with the Best Optimizers: A How-To Guide cpu software <a href=cpu-optimization-app.com>cpu-optimization-app.com</a> .

cpu_optimizer_hgPn

Hi, We are a provider of premium databases for companies. I want to know if you need any sort of data for your business? Please respond to this email and let us know what you are looking for. Regards Jannes

Emmanuel

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

RobertSax


Войтирегистрация