Marionešu izrāde "Pasaka par Veco Nāvi"

Ģertrūdes ielas teātris, 08.10.2015., 08:27

Sestdien, 10. oktobrī, šosezon pirmo reizi pie skatītājiem dosies Vecā Nāve sava uzticīgā drauga Kauliņa un četru ceļojošā teātra mākslinieku pavadībā marionešu izrādē pieaugušajiem – "Pasaka par Veco Nāvi".

"Pasaka par Veco Nāvi"Kā runā skatītāji, tās "balādiski spokainā atmosfēra liek noskaņoties uz Tima Bērtona, E.T.A. Hofmaņa, Tīģerliliju un pat Hičkoka "faila" (U. Adamaite, "Diena"). Atgādināsim, ka izrādes māksliniece Velta Emīlija Platupe par lellēm un scenogrāfiju izrādei ir nominēta "Spēlmaņu nakts" balvai kā "Gada debija".

Laikmetā, kad kamerstilu – klusumu un smalkas vibrācijas starp mākslas darbu un tā uztvērēju – izkonkurē sintētisks episkums un specefektu kairinājumi, priecīgs pārsteigums ir režisora Ģirta Šoļa sadarbībā ar mākslinieci Veltu Emīliju Platupi tapusī makabrā marionešu izrāde Pasaka par Veco Nāvi… Balādiski spokainā atmosfēra liek noskaņoties uz Tima Bērtona, E.T.A. Hofmaņa, Tīģerliliju un pat Hičkoka "faila".

/ U. Adamaite, "Diena" /

Režija un dramaturģija: Ģirts Šolis; māksliniece: Velta Emīlija Platupe; spēlē: Aleksejs Geiko, Kristians Kareļins, Madars Zvagulis; muzikālais pavadījums: Normunds Zālamans.

Biļetes uz izrādēm Ģertrūdes ielas teātī iegādājamas www.bezrindas.lv un galerijā "Istaba" (K.Barona 31a), kā arī pirms izrādes teātra kasē. Biļešu cena: 9 EUR, studentiem, skolēniem, skolotājiem, pensionāriem – 5 EUR.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax


Войтирегистрация