Pēdējās reizes tiks spēlēta komēdija "Šikās kāzas"

Zanda Borga, 15.10.2015., 10:53

27. oktobrī Liepājas teātrī pēdējo reizi tika plānots spēlēt skatītāju iecienīto komēdiju "Šikās kāzas", taču, ņemot vērā lielo pieprasījumu (uz 27. oktobra izrādi visas biļetes ir izpārdotas), izrāde tiks spēlēta arī 6. decembrī. Pēc tam tā tiks noņemta no repertuāra.

"Šikās kāzas"Britu dramaturga Robina Hodona komēdijas pazīstamas visā pasaulē – luga "Šikās kāzas" iestudēta neskaitāmas reizes gan profesionālajos, gan amatieru teātros vairāk nekā 20 valstīs.

Kāzu rīts. Līgavainis pamostas gultā ar kailu meiteni, kas nav viņa izredzētā. Tūlīt jāierodas arī viņa topošajai sievai. Trakākais ir tas, ka viņam ir smagas paģiras un viņš neatceras, kā nokļuvis šādā situācijā. Cenšoties situāciju atrisināt, rodas arvien lielāks haoss. Šī izrāde ir gan smieklīga komēdija, gan aizkustinošs mīlas stāsts...

Bila lomas atveidotājs Mārtiņš Kalita stāsta, ka ar šo iestudējumu saistās daudzas labas atmiņas un komiskas situācijas. "Pieņemu, ka nu jau nevienam skatītājam nav noslēpums, ka pirms sākas izrāde, es ar Agnesi (Jēkabsoni) jau labu laiku guļu gultā zem segas. Pirmizrādē gadījās tā, ka zem segas nejauši iesnaudos, bet trešais zvans mani pamodināja. Neaizmirstams brīdis bija arī "Šiko kāzu" 50. izrāde, kad izrādes beigās mūs apsveica kolēģi. Viņi bija pārģērbušies par tēliem, kas lugā vien minēti, bet reāli iestudējumā nepiedalās, līdz ar to mūsu kāzu nummuriņā ielauzās gan bārmenis Džordžs, gan trakais sievastēvs Džeralds," atceras M. Kalita.

Izrādē piedalās arī aktieri Gatis Maliks, Signe Ruicēna, Anete Berķe, Ilze Trukšāne.

Šo izrādi 2011. gada pavasarī iestudēja režisors Dž.Dž.Džilindžers. Kopš tā laika izrāde nospēlēta gandrīz 60 reizes un to noskatījušies vairāk nekā 25 000 skatītāju visā Latvijā.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация