Rīgā notiks "Greizais spogulis"

Levs Berezins, 16.11.2015., 17:23

21. decembrī uz Rīgas Kongresu nama skatuves notiks humoristiskais šovs "Greizais spogulis", kurā uzstāsies Mihails Cerišenko, Aleksandrs Morozovs, Mihails Smitrnovs, Mihails Vašukovs un Viktors Razumovskis.

"Greizais spogulis""Greizais spogulis"- tas ir pavisam citādāks humors, kuram ir sava filozofija, sava estētika - gan absurda, gan paradoksāla. Mūsdienu teātrī ir jābūt savam apvērsumam un viņi to ir radījuši.

Teātra "Greizais spogulis" galvenais režisors un vadītājs, rakstnieks un humorists Viktors Razumovskis, kā arī populārie un talantīgie humoristi: Mihails Cerišenko un Aleksandrs Morozovs, Mihails Smirnovs un Mihails Vašukovs, pastāvīgie dalībnieki visās Jevgēnija Petrosjana un kanāla RTR programmās: "Smieklu panorāma" ("Смехопанорама"), "Smieklu istaba" ("Комната смеха"), "Smieties atļauts" ("Смеяться разрешается") un, protams, "Greizais spogulis" ("Кривое зеркало").

Teātra "Greizais spogulis" regulārās uzstāšanās humoristiskajās programmās padarījušas aktierus-humoristus gandrīz vai par radiniekiem ne tikai savā starpā, bet arī visiem Krievijas iedzīvotājiem, kuri mīl no sirds izsmieties.

Rīgā 21. decembrī, kā arī Liepaājā 19. decembrī un Ventspilī 22. decembrī "Greizais spogulis" uzstāsies ar jaunu šova programmu " Smieklu atkausēšana", kur būs vēl neredzēti un nedzirdēti joki.

Biļetes visās "Biļešu Servisa" kasēs. Video uzaicinājums: youtu.be/mRbW2Lo_O8w.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация