Sandras Lapiņas izrāde "Ekskursija"

Patrīcija Kolāte, 08.06.2015., 12:49

Sešas dienas, no 10. līdz 15. jūnijam, dažādās norises vietās notiks Latvijas Kultūras akadēmijas laikmetīgās dejas horeogrāfu diplomizrāžu skate.

Izrāde "Ekskursija"Viena no dejas izrādēm, kura tiks realizēta šo dienu ietvaros, ir jaunās horeogrāfes Sandras Lapiņas izrāde "Ekskursija".

"Ekskursija" ir izrāde neparastā formā – tā piedāvā skatītājiem doties ekskursijā ar autobusu uz vietu, kur, un to mēs jums garantējam, neviens no jums līdz šim nav paviesojies. Izrāde sniegs iespēju apskatīt unikālus, mūžsenus eksponātus, kurus savās ikdienas dzīvēs izliekamies neredzam. Tas ir ceļojums laikmetīgajā dejā un sevī, iespēja kaut uz pusstundu būt pilnīgi atklātam pret sevi pašu un pasauli mums apkārt.

Izrādes laiks – 13. jūnijs plkst. 15.00. Pulcēšanās vieta, lai dotos kopīgajā ekskursijā – universālveikals "Elkor Plaza", Brīvības gatve 201.

"Ekskursijas" izpildītāji: aktrise Līga Sipjagina un dejotāji Agate Bankava, Taisija Frolova, Anastasija Lošankova, Mārtiņš Sprūds un Jānis Putniņš.

Svarīgi! Skatītāj, lai netraucēti izbaudītu "Ekskursiju", aicinām paņemt līdzi gumijas zābakus!

Biļetes uz izrādi pieejamas "Biļešu Paradīzes" kasēs, kā arī internetā: www.bilesuparadize.lv/events/perf/9699.

Izrādi atbalsta: Rīgas dome, Valsts Kultūrkapitāla fonds, Latvijas Kultūras akadēmija, biedrība "Party".


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


Войтирегистрация