"Savējo sarunas par dzeju un dzīvi"

Sandra Zobena, 20.11.2015., 12:14

25. novembrī plkst. 18.00 Ojāra Vācieša muzejā, O. Vācieša ielā 19, pasākumu ciklā "Savējo sarunas par dzeju un dzīvi" notiks kārtējā tikšanās – režisors Mihails Gruzdovs sarunāsies ar aktieri Juri Bartkeviču.

"Savējo sarunas par dzeju un dzīvi"Mihails Gruzdovs ir viens no Dailes teātra vadošajiem režisoriem, Latvijas Kultūras akadēmijas docents, aktiermeistarības pasniedzējs. Ojāra Vācieša dzimšanas dienas mēnesī režisors kavēsies atmiņās par 2003. gadā iestudēto izrādi "Vācietis. Novembris. Klavierkoncerts". Šis iestudējums ar Artura Maskata mūziku Latvijas Radio kora izpildījumā bijis viens no spilgtākajiem un veiksmīgākajiem projektiem, ko apliecinājusi skatītāju mīlestība un milzīgā atsaucība.

Juris Bartkevičs – ilggadējs Liepājas teātra aktieris, arī direktors, no 2004. gada – Dailes teātra aktieris, arīdzan aktiermeistarības pasniedzējs. Arī Jura Bartkeviča radošajā mūžā bijis daudz saskares ar Ojāra Vācieša dzeju.

Abas radošās personības sarunāsies par dzejas spēku un trauslumu dzīves līkločos. Tā būs noslēdzošā tikšanās šī gada ciklā "Savējo sarunas par dzeju un dzīvi".

Ieeja brīva. Pasākumu atbalsta Rīgas dome.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


Войтирегистрация