Spilgts teātra uzvedums ar cirka elementiem - "Bitīte Maija"

Levs Berezins, 09.02.2015., 10:24

Rīgas Kongresu namā 14. martā būs skatāma spilgta izrāde bērniem "Bitīte Maija".

"Bitīte Maija"Profesionāli teātra aktieri un cirka mākslinieki pārvērtīsies bērnu iemīļotajos varoņos: bitītē Maijā un viņas draugos. Bērniem labi pazīstami tēli, vienkāršs un skaidrs sižets, krāšņas dekorācijas, kā arī neaizmirstamas dziesmas un deju priekšnesumi − tas viss aizraus pat vismazākos skatītājus! Interaktīvā saziņa ar zāli sniegs iespēju bērniem kļūt par pasakas dalībniekiem.

Reizi gadā burvju pļavā uzzied skaistais mēness zieds. Bitīte Maija un viņas draugi: bitulēns Villijs, kāpurīte Seidija, mēslu vabole Bens, jāņtārpiņš Džimmijs − ar nepacietību gaida svētkus. Taču pļavā dzīvo ne tikai jauki un strādīgi iemītnieki, bet arī ļaunās un slinkās lapsenes. Lapsenes ir nodomājušas sabojāt svētkus! Vai viņām tas izdosies? Atnāciet un paši redzēsiet! Bet varbūt jūs varēsiet palīdzēt Maijai un viņas draugiem!

Svētku ainā plaši izmantoti augsto tehnoloģiju specefekti, bet aizraujošā interaktīvā saskare ļaus bērniem pašiem piedalīties notikumos un pat savā ziņā kļūt par izrādes veidotājiem. Izrādē, kas ir ne vien izklaidējoša, bet arī pamācoša, bērni uzzinās, kā novērtēt un sargāt īstu draudzību, būt godīgiem un labiem.

Biļetes visās "Biļešu servisa" kasēs.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

Robertunsab

Лето в Мурманске: туры и экскурсии для любителей северной природы мурманск экскурсии летом <a href=murmansk-ecskursii-letom.ru>murmansk-ecskursii-letom.ru</a> .

murmansk_tury_bxoa

I blog often and I truly thank you for your information. This great article has truly peaked my interest. I will book mark your website and keep checking for new details about once per week. I opted in for your Feed too.Strategi Hack Slot

Cruz


Войтирегистрация