Mūzika, mīlestība un šaušana starp latviešiem un krieviem - "Viss par mīlestību" Dirty Deal Teatro

Radošā apvienība "Nomadi", 02.02.2012., 10:45

Trešdien, 8. februārī plkst. 19:00, radošā apvienība "Nomadi" ziemas aukstumu aicina pārdzīvot ar mūziku, mīlestību un šaušanu "Viss par mīlestību" viesizrādēs Dirty Deal Teatro.

Izrāde sākas ar romantisku mīlestību divu mūsdienu jauniešu vidū, kurus vieno kopīga radošā aizraušanās – muzicēšana. Viņš - krievu tautības Romeo ir iemīlējies latviešu meitenē Džuljetā, tomēr mīlestības šķērslis ir abu tautību savstarpējās attiecības. Izrādes "Viss par mīlestību" ir stāsts par trauslo robežu, kas šķir mīlestību no naida, stāsts par spēku, uz ko iedvesmo jūtas.

Izrāde "Viss par mīlestību" savu pirmizrādi piedzīvoja pērnā gada rudenī un īpašu skatītāju atzinību guva ar atraktīvo izrādes otro daļu, kas ikreiz ir unikāls un neatkārtojams notikums. Izrādes mērķis ir pētīt to, cik viegli cilvēki pakļauj savas domas un emocijas ārējai manipulācijai, cik vienkārši un ātri ir iespējams pārvērst mīlestību naidā.

"Viss par mīlestību" Dirty Deal Teatro

Silvija Radzobe par izrādi portālā Kroders.lv: "Viņš – sirsnīgs, harmonisks, kautrīgi atklāts, drusku bērnišķīgs, ļoti dabisks. Viņa – vairāk pieredzējusi, racionālāka, nedaudz skeptiska, ilgi ar interesi, bet neticību vēro Sergeja no Purvciema (tā nosaukts G.Andžāna varonis) it kā netieši, bet grūti pārprotamās sev adresētās jūtas, līdz notic. Un – "pārvēršas" Džuljetā. Tas, ka aktieri tikai tad pārmiesojas Šekspīra varoņos, kad noticējuši sev vai partnerim, viņu skatuviskajai eksistencei piešķir svaigu patiesīgumu, iznīdē melus, kas teātrī bieži vērojami, kad aktieri seko tikai tekstam, nevis tēlu reālo jūtu īstenībai."

Izrādes radošā komanda: režisors Mārtiņš Eihe, dramaturģe un režisore Krista Burāne, mūzikas autors Edgars Rubenis, kostīmu māksliniece Inga Siliņa. Spēlē: Inese Pudža (Džuljeta), Ginta Andžāns (Romeo), Aigars Apinis (Aukle, mācītājs un koris) un Edgars Rubenis.

Viesizrādes: 8. februārī plkst. 19:00 Dirty Deal Teatro (Maskavas iela 12, korpuss 2)

Biļetes iepriekšpārdošanā skolēniem, studentiem un pensionāriem,ISIC, ITIC, IYTC karšu īpašniekiem – 3 LVL, pārējiem 5 LVL.

Biļetes uz izrādi var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

RobertSax

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

Robertunsab

Лето в Мурманске: туры и экскурсии для любителей северной природы мурманск экскурсии летом <a href=murmansk-ecskursii-letom.ru>murmansk-ecskursii-letom.ru</a> .

murmansk_tury_bxoa


Войтирегистрация