Liepājā būs skatāma fotoizstāde "Pastkartes no Norvēģijas"

Sandra Ūpe, 30.06.2015., 10:13

2. jūlijā plkst. 17.00 Liepājas Latviešu biedrības nama Foajē notiks Sandras Ūpes fotoizstādes "Pastkartes no Norvēģijas" atklāšana. Izstādē būs apskatāmi Norvēģijas ainavu fotoattēli, kas tapuši pēdējo 5 gadu laikā.

Ar S. Ūpes darbiem pirmo reizi Liepājā varēja iepazīties pagājušajā vasarā, kad Biedrības namā bija skatāma viņas pirmā personālizstāde "Tuvā atsvešinātība". Sandra fotogrāfiju mācījusies pie G. Kopštāla un kopš 2009. gada, kad pārcēlās uz dzīvi Norvēģijā, aktīvi iesaistījusies Trondheimas foto kluba dzīvē. Kopš 2013. gada ar panākumiem piedalījusies starptautiskos foto konkursos, kuros saņēmusi diplomus, goda zīmes un zelta medaļu, bet šī gada jūnijā tika apbalvota ar Norvēģijas zelta goda zīmi par piedalīšanos starptautiskajos konkursos. Šī gada aprīlī ieguvusi AFIAP titulu – šo goda zīmi piešķir Starptautiskā fotomākslas federācija ("The international federation of Photographic Art") autoram, kurš piedalās starptautiskos foto mākslas konkursos, par māksliniecisko kvalitāti un tehniku.

"Neuzskatu sevi par dabas fotogrāfu, kurš var stundām pacietīgi gaidīt, kamēr dīķī ligzdu sāk vīt, piemēram, dūkuris. Tomēr, daba man nozīmē un dod ārkārtīgi daudz. Daba ir mums Dieva dota dāvana, kurā ieraudzīt šo pasauli harmonisku. Dāvana, kuru mēs varbūt par maz izmantojam, lai tiktu skaidrībā ar sevi, sakārtotu domas un atbrīvotos no ikdienas stresa," stāsta fotogrāfe.

Izstāde apmeklētājiem pieejama no 1. līdz 28. jūlijam katru dienu no plkst. 10.00 līdz 19.00. Ieeja bez maksas.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


Войтирегистрация