Izstāde "Flora Magica" Ungurmuižā

Ieva Malceniece, 29.06.2015., 08:34

"Flora Magica" - Anitras Bērziņas un Karinē Paronjanc gleznu izstāde skaistajā Ungurmuižā apmeklētājiem atvērta no 8. jūlija līdz 18. augustam.

Izstāde "Flora Magica" UngurmuižāIzstādes atklāšana notiks 2015.gada 18. jūlijā plkst. 19.00 Cēsu Mākslas festivāla rīkotā pasākuma "Melanholiskais valsis un tango" ietvaros.

Viesi ir laipni aicināti aplūkot izstādi un plkst. 20.00 izbaudīt neaizmirstamo mūzikas koncertu "Simfonietta Rīga" kvarteta izpildījumā (biļetes "Biļešu paradīzes" kasēs).

Ir vasaras vidus.
Ziedi zied, bites zumm, un dabas maģija elpo mums līdzās.
Anitras Bērziņas audekli ir gruntēti ar grunti, kuras sastāvā ir medus, kur bites ziedos zum. Pelni no Līgo nakts ugunskura, kura liesmās, sauli pavadot, sadeg gan Ziemassvētku egle, gan pagājušo Jāņu vainagi. Tie ir rituāli. Bet atslēgas vārds ir Gaisma.

Karinē Paronjanc ziedošās gleznas ir piesātinātas ar simboliem un rituālu atribūtiem, kuri kā mutuļojoša Kaukāza kalnu upe atnes dzirkstošu spēku un dzidrumu. Pāvi, kalni, pērles, granātāboli un adata, tie visi ir stāsti ar dziļām saknēm. Arī šos rakstus nezinātājs nespēs izlasīt.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация