Kafejnīcā "Darbnīca" skatāma izstāde

Krista Kalnarāja, 03.12.2015., 17:23

Visu decembri kafejnīcas "Darbnīca" telpās ir skatāma radošās telpas "Ideju bode" veidota un iekārtota izstāde, kurā izstādīti tādu Liepājas mākslinieču darbi kā Irita Timbra, Dace Dēliņa – Lipska, Ginta Stavrovska, Zane Bluķe, Natalja Matvejeva un Zane Eltermane.

Iritas Timbras mākslas darbsTā ir jau piektā "Ideju bodes" un "Darbnīcas" sadarbības izstāde trīs gadu laikā. Radošās telpas "Ideju bode" organizētās izstādes kafejnīcā "Darbnīca" kļuvušas jau par ikgadēju decembra tradīciju.

Decembris ir laiks, kad dienas ir visīsākās, tāpēc uzmundrinājumu jāmeklē mākslinieku radītajos darbos. Šoreiz izstādē skatāmi Iritas Timbras jaunākie darbi, kas radīti māksliniecei tuvā tehnikā. Tās ir gan košas mandalas, gan mīļas atmiņas no Mangroves piekrastes. Dace Dēliņa – Lipska izstādei piedāvājusi darbu no vasaras plenērā tapušo darbu cikla. Darbs "Lido" ļauj ataust atmiņā silto vasaru un raibo tauriņu lidināšanos. Gintas Stavrovska tuvākā tēma ir ziedi, kas fiksēti dekoratīvās interjera gleznās, savukārt Natalja Matvejeva glezniecību apguvusi pašmācības ceļā, piedaloties plenēros Sanktpēterburgā. Zanes Bluķes darbos vienmēr meklējams dziļums un apslēpta doma. Savukārt, kā košs un silts papildinājums gleznām ir Zanes Eltermanes adītie dūraiņi. Plaša krāsu gamma un dažādi izmēri kafejnīcas apmeklētājiem ļaus izvēlēties sev tīkamākos cimdus un doties ar tiem Liepājas ielās.

"Radošās telpas "Ideju bode" un kafejnīca "Darbnīca" savu darbību Liepājā sāka gandrīz vienlaicīgi pirms trīs gadiem. Kafejnīcas interjers atbilst "Ideju bode" izraudzītajam konceptam – atlasīt un prezentēt dekoratīvus interjera darbus. "Ideju bode" mērķis ir atbalstīt Liepājas un Kurzemes novada māksliniekus, popularizējot viņu darbus Latvijā un ārvalstīs. Kafejnīcas "Darbnīca" apmeklētāji ir ļoti dažādi cilvēki no dažādām Latvijas pilsētām un ārvalstīm, tāpēc Liepājas māksliniekiem tā ir papildus iespēja atklāt savus talantus plašākai auditorijai.

Izstāde kafejnīcā "Darbnīca" ir skatāma līdz 3. janvārim.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация