Raimonda Vinduļa plakātu izstāde "Posters of the day"

Inita Paegle, 16.10.2015., 06:44

Šogad, no 14. oktobra līdz 7. novembrim Latgales mākslas un amatniecības centra izstāžu zālē skatāma līvānieša Raimonda Vinduļa plakātu izstāde "Posters of the day".

"Posters of the day"Mākslinieks Raimonds Vindulis projektu "Posters of the day" uzsāka apmēram pirms pusotra gada. Sakumā tas bija veids kā mākslinieks grafiskā valodā attēloja katras dienas atskatu, meklējot, ieraugot, sajūtot, izvēloties kādam periodam savādāku stilu un piegājienu. Tas mākslinieku tik ļoti aizrāva, ka līdz šim brīdim ir radīti jau vairāk nekā 400 plakātu jeb posteru.

Mākslinieks par plakātu kā izteiksmes līdzekli ir jūsmojis jau kopš bērnības. Protams, tobrīd tas bija caurstrāvots ar tam laikam raksturīgo politisko propagandu, izņemot retus gadījumus, kad plakāts patiesi kalpoja kā mākslas izteiksmes līdzeklis. Vēlākos gados mākslinieks iepazina poļu plakātu mākslu, tāpat tā radošo valodu ietekmēja arī Šveices plakātu māksla kā arī japāņu kaligrāfiskais piegājiens.

Mākslinieks Raimonds Vindulis savus apmeklētājus aicina doties ceļojumā pagātnē un iepazīties ar atskaiti par padarīto līdz šī gada 7. novembrim Līvānos, Latgales mākslas un amatniecības centra izstāžu zālē.

Vairāk informācijas mājas lapā: www.latgalesamatnieki.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


Войтирегистрация